P
pani.olga
Gość
Drugi trymestr od 14 tyg u mnie juz jest a nadal tule sie po kilkanascie razy z toaleta![]()
mam tak samo niestety, plus jeszcze jakaś infekcja mnie złapała, to już w ogóle masakra, w nocy wstaję po 2 razy /:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Drugi trymestr od 14 tyg u mnie juz jest a nadal tule sie po kilkanascie razy z toaleta![]()
mam tak samo niestety, plus jeszcze jakaś infekcja mnie złapała, to już w ogóle masakra, w nocy wstaję po 2 razy /:

Ja wstaje po conajmniej 10 razy![]()
a robiłaś badania moczu ostatnio? bo jak często wstajesz i siusiasz małe ilości, to może być infekcja dróg moczowych albo pęcherza.
A co do trymestrów, to kiedy się kończy pierwszy? Bo myślałam, że właśnie weszłam w II trymestr (13 tydz. 0 dzień). A teraz widzę że Ty piszesz że wchodzisz (tydzień później) w II trymestr![]()
Ja korzystam z kalkulatora na Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
wg tego kalkulatora Błażejek urodził się idealnie o czasie :-) strona niezbyt ładna jak dla mnie, ale dużo ciekawych informacji :-)mi bez sensu wylicza, że jestem niby w 13t4d ciąży, jak według USG to nawet już w 16t4d.Ja korzystam z kalkulatora na Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko