reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam nowe przyszłe Mamy i życzę zdrowia chorujacym. Odnośnie ruchów dziecka, to ja jeszcze tez ich nie czuję w 16tc. Łożysko mam z przodu, więc muszę się uzbroić w cierpliwość.

reklama
Ja tez nic nie czuje, i zastanawiam się czy to ze do szczupłych nie należę ma jakieś znaczenie w odczuwaniu ruchów dziecka ?
Ja wczoraj jak pojechałam z moim T na zakupy to miałam jakieś dziwne uklucia w prawym jajniku, przez jakieś 3h. Niewiem co to było, ale dziś mój kręgosłup wymieka.. wr, ciągle coś :D

Ja tez nic nie czuje, i zastanawiam się czy to ze do szczupłych nie należę ma jakieś znaczenie w odczuwaniu ruchów dziecka ?
Ja wczoraj jak pojechałam z moim T na zakupy to miałam jakieś dziwne uklucia w prawym jajniku, przez jakieś 3h. Niewiem co to było, ale dziś mój kręgosłup wymieka.. wr, ciągle coś :D

Martyska to mamy podobnie :-) Mnie dziś obudziło klucie prawego jajnika w nocy i bol ten promieniowal aż pod sam żołądek. To mogą być rozciągające się więzadła macicy. Na szczęście od rana juz spokój.

dziewczyny jeśli macie problemy z hemoroidami to warto o nie zadbać.. ja przez biegunki dostałam ale ostatnio lekarz zapisał mi czopki i przeszło lepsze wypróżnienie też mam tylko mam dużo owoców jeść i pić.. a pozatym dużo lepszy komfort jak nic nie piecze ani nie swędzi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry