reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Kunda to super wieści,niezła ta lekarka że w piątki na gorszym sprzęcie przyjmuje:shocked2:
Ja też się zdziwiłam tym badaniem na hiv "bo przecież jak to możliwe":-p ale lekarz mnie uświadomił że wiele osób nie wie o zarażeniu a przecież jest to choroba przenoszona drogą płciową i stało się standardem choć nie u każdego lekarza bo moja przyjaciółka nie miała robionego.
Teraz tylko dreamgirl przekaże dobre wieści po 20 i będzie można zasnąć bez zaglądania co chwilę na bb:-D

dreamgirl Kciuki zaciśnięte baaaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kunda hehehhehe... to fajnie, że się zreflektowała, bo przynajmniej Ty się lepiej czujesz ;-)

Ja mam wizytę pierwszego, więc na badania pójdę jakoś 27- ciekawe na ile mnie podliczą;-) A widziałam, że już któraś z Was na genetyczne jest umówiona:szok: Ale leci... O ciąży dowiedziałam się już ponad 3 tygodnie temu... Wow:-)

ninex bo w tej pryzchodni sa 3 gabinety i jej sie w piatki trafia ten gorszy...jak chodzilam po tabletki to nie zwracalam uwagi jak sprzet jest na usg ale teraz to wazne:-)

mi narazie o genetycznych nie mowila tylko o prenatalnych

Co do HIV to faktycznie obowiązkowe mi lekarz powiedział że przy następnej ciąży też będę musiała robić.
W zasadzie to nawet rozumiem jeśli matka okaże się nosicielem ma ogromne szanse by dziecko było zdrowe :) a często zdarza się że nawet nie wie że ktoś ją zaraził np robiąc tatuaż :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry