P
pani.olga
Gość
myślę, że mała szansa jest na takie znamię, więc nie ma co się martwić
a na USG 4D tego nie zobaczysz tak czy owak, bo to obraz generowany przez fale ultradźwiękowe, pokazuje wyłącznie kształt, nie odcienie skóry.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ups faktycznie he heto do czego innego
List lekarki w sprawie szczepień | Mums from London to mialo być
![]()
Hej kobietki
Powiem Wam,że tą ciążę gorzej przechodzę,jestem bardziej zmęczona,boli kręgosłup i kości łonowym:/
Aleee w pon wizytka-połówkowektoś jeszcze wizytuje?
Hej Dziewczyny
Dawno mnie tu nie bylo ale postanowilam wrocic i na nowo z Wami byc bo brakuje mi tego forum ;-) nie wiem w sumie czy mnie ktos tu pamieta (na 99% nikt) ale nic straconego![]()

Hormony hormonyTo raczej hormony, wstałam i powiedziałam T, że zaraz zrobimy RAZEM omleta.. po 20min zeszłam na dol z awantura ze nawet omleta sam na śniadanie nie może mi zrobić, i ze jest dzien kobiet a on nawet nie moze mi zrobic niespodzianki ble ble ble, ehh..
Oczywiście teraz płacz i lament, i co pomyślę o tym głupim omlecie to płacze- wiec raczej nie jest to jakaś poważna sprawa, wystarczyło się inaczej zachować i było by po sprawie. Ehh, już mam wannę pełna wody i piany wiec mały relaks z rana![]()
Heh, ja miałam takie bezbarwne.. niestety ściąganie nie było zbyt przyjemne, bo nie dałam rady pójść po tygodniu, tylko byłam kilka dni później i trochę mi przyrosły do dziąseł :/a jutro mi zdejmują szwy z dziąseł w końcu (; wyglądają trochę głupio, bo są niebieskie![]()
Umawianie się z chorym dzieckiem na dzieci zdrowe to masakra.. ja nie wiem jaką głupią idiotką trzeba być, żeby coś takiego zrobić? Ale cóż dużo ludzi dba teraz tylko i wyłącznie o koniec własnego nosa, nie myśląc o innych (osoby w stylu, mam gorączke, kicham ale wpadnę do pracy, usiądę koło ciężarnej koleżanki - a co!). Z drugiej strony zgodzę się z Ewą, że nigdy nie wiadomo czy dziecko jest zdrowe i może zarażać innych nawet samo nie mając objawów.Najlepsze życzenia KOBIETKI :-):-):-)
Angi bardzo jednostronne, tendencyjne bardzo. Ok pokazuje jedną stronę i ja sie z nią poniekąd zgadzam. Ale to jest głupota rodziców wszystkich nie tylko tych nieszczepionych dzieci. Bo ja osobiści bym nie pojechała do przychodni z chorym dzieckiem w godzinach przyjmowania noworodków i do tego dzieci zdrowych!!!
To jest głupota rodziców!!!
A ten reportaż widziałyście
"Więcej córek już nie zaszczepię" - wideo Dzień Dobry TVN
I jest wiele innych. Ja naprawde mam kilka znajomych z dziećmi z objawami poszczepiennymi i już tego nie zrobie. Ale to moja sprawa.
Mati jest zaszczepiony do teraz wszystkim czym musiał, a jakby miał lekki katar to nie pojechałabym do małego dziecka.