reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gurek i sie przeniose na NFZ bo teraz widze ze ja jestem dla niej obojetna ,puki nic sie nie dzialo to Bylo dobrze a jak teraz chcialam sie zapisac do niej to nie ma miejsc ... Nawet nie zapytala jak sie czuje ...a jak zadzwonilam do doktora w olecku to odrazu znalazl i zapisalmnie sam jako dodatkowa osobe I mowi widzimy sie corusiu w czwartek za tydz ...i masz lezec i odpoczywac corcia... BARDZO PRZYJEMNY DOKTOR

Erzsebeth IP masz chyba w każdym szpitalu. Ja do tej pory zawsze jeździłam do szpitala ginekologicznego w Warszawie w którym jezdzilam, ale ostatnim razem z racji ze musiałam czekać na meza zeby opiekę nad dzieckiem przejął i było juz późno to pojechałam do szpitala tu na miejscu, zwykłego powiatowego w Pruszkowie i tez zrobili usg.

Witam się i ja po śniadanku. Dzisiaj zdrowo bo owsianka z żurawiną i banankiem :) Dzisiaj będę mieć smutny dzień bo idę do dentysty na wyrwanie ósemki. Niby nic ale ja już jestem tak zrażona do wyrywania zębów, że ja cie kręcę ;/ dwa razy miałam już wyrywanego zęba i za każdym razem było coś nie tak i się męczyli po pół godziny.. no ale jeden plus jest taki, że to ostatni ząb i koniec leczenia - huuuuuraaa :-):-)

erzsebeth jeśli masz się zamartwiać to pewnie ze idź choć ja sama przyznaje że miałam tak że parę dni cisza a potem jak się mała uruchomiła;-) zresztą nie raz na usg się przekonałam że nic nie czuje a mała fikołki wyczyniała dziecko ma jeszcze dużo miejsca i nie wszystkie ruchy czujemy .............

ewczis ja tez miałam problem z olewającą lekarką i za radą i dziewczyn z forum i z realu zmieniłam tylko że z prywatnego na prywatnego ale jeśli trafił ci się fajny gin na nfz to podwójna korzyść i twój spokój i oszczędność także nie ma co myśleć tylko działać :-)

u nas jeszcze dziś piękne słoneczko a ja zaczynam się niecierpliwić tak długo jeszcze do lipca ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry