Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehh a zawsze sprawdzam czy wszystko dobrze wypisane jest musiałam nie zauważyć. Ale dostaniesz antybiotyk przecież, w czym problem? Tylko jak się poród zacznie to im musisz o tym przypominać, chociaż na 99% sami o to zapytają.U mnie też dziś nocka masakryczna. Nie mogłam zupełnie spać, zdenerwowałam się wynikiem tego Gbs-u. U mówiłam się na dziś juz do lekarza żeby mi to wytłumaczył. Chciałam rodzic naturalnie, ale od nocy myślę czy nie prosić o cesarke jeśli miałoby to być bezpieczniejsze dla dziecka.
Ale dostaniesz antybiotyk przecież, w czym problem? Tylko jak się poród zacznie to im musisz o tym przypominać, chociaż na 99% sami o to zapytają.
Nikita współczuję szpitala, ale fakt, że dobrze ze tam trafiłaś. A dają ci magnez? Bo ja jak byłam w szpitalu to ladowali na skurcze wszystkim kroplowke z magnezem.
Klaudia nieźle dzień zaczęłas. To teraz juz się połóż i odpoczywaj i się nie denerwuj.