reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzień dobry wszystkim! Czytam forum na bieżąco, ale jakoś zebrać się nie mogę do sklecenia posta. Dzisiaj moja ekscytacja sięga jednak zenitu, gdyż:
- dzisiaj jest mój pierwszy dzień drugiego trymestru
- i w końcu mam pierwsze USG (mieszkam w UK)! :-)
Miałam niby już jedno przy którym przez pare sekund widziałam moje maleństwo i bijące serduszko, ale było tylko po to, żeby wykluczyć ciąże pozamaciczną. Niestety plusy i minusy bycia za granicą - na kolkę nerkową dostałam paracetamol i do domu (ponieważ miałam krew w moczy kazali przyjść za pare dni na scan). W pierwszej ciąży mialam również problemy z nerkami, ale mieszkałam wtedy w PL i tam za każdym razem od razu szpital i badania. Tutaj mam wrażenie, że nie wiedzą o istenieniu leków rozkurczowych. Musiałam sama się wyleczyć no-spą, chociaż przy takim bólu łatwo nie było.
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamuśki :)

Witaj! W jakiej części Uk mieszkasz?

reklama
witam nowe mamusie :-) dziewczyny chciałam być twarda i nie brać prochów ale pomału wymiękam ...........nie mam gorączki nawet podwyższonej temp ale głowa mi pęka szczególnie okolice zatok no i tylko łózko pościeliłam a tu od razu gorąco i ciężko się zrobiło no i katar się rozkręca :no: chyba do lekarza nie ma sensu iść bo pewnie mi powie to co sama wiem a tylko się nasiedzę w poczekalni pełnej chorych ludzi ............

witam

co do swędzenia to najbardziej mnie swedzialo tak do 10 tyg teraz to sporadycznie
meczona dzis jestem , w nocy spac nie moge a potem jakbym chcialo to trzeba wstawać

kunda ja też dziś wstałam do Zosi o 2 i potem spać nie mogłam- zasnęłam o 6, a o 6.30 usłyszałam urocze "Mama! Wstajemy!" ;-)
Spróbuje zaraz położyć Zosię na drzemkę i ja też skorzystam. Staram się jej nie kłaść w ciągu dnia, bo potem grasuje do 23, ale wychodzę z nią wieczorem do koleżanki, więc dobrze, żeby miała energię.

reklama
Witam sie z rana :) chyba nie nadrobie tych wszystkich postow..
Witam nowe mamusie I zycze spokojnej ciazy
Julia michasia ja tez z uk :)
W koncu doczekalam sie I idziemy w pon na 14:45 naszego czasu na usg nie moge sie doczekac :)
Wczoraj poczulam puk puk cudowne uczucie I szok ze tak szybko! Z corcia pierwsze puk puk bylo w 16 tyg.
Nadal choruje mam juz na minusie 8kg I silna anemie pokladam nadzieje w soku z burakow bo juz bym chciala wrocic do pracy a nie ma jak bo po 5 min stania mdleje..uszy nadal bola ale juz mniej :)

Rowniez polecam kosmetyki Palmersa

Do góry