Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mi też zrobiła się opryszczkaCześć dziewczynki, chyba i mnie moje dziecie postanowilo doświadczyć i w koncu się mocniej ruszyć. Tak mi sie przynajmniej wydaje![]()
Zrobiła mi sie za to opryszczka. I tak wyjątkowo boli skubana że nie wiem jak to ogarnąć. Chyba po prostu przetrwać :/ Swoją drogą niby l4, chora nie jestem, mrozu nie ma, nadmiernych upałów też.... nie wiem skad sie wzieła :/
Z tygodniami ciązy ja też zaokrąglam w góre ale jakie to ma znaczenie... Gin w karcie wpisuje zawsze dwa tyg i łamie je przez siebie.
Monia, trzymaj sie i odpocznij. Oby psina Cie oszczedziła, pamietam jak mój potrafił mnie wypompować a w ciązy przecież nie byłam...
Ale na szczęście już schodzi chciałam kupić coś w aptece wczoraj ale pani nie chciała mi nic sprzedać powiedziała że najpierw mam zadzwonić do swojego gina i zapytać się co mogę brac, na szczęście już się prawie zagoila a jutro na wizycie się zapytam co mogę kupić jak mi się znowu pojawi
za to do konsumpcji jestem pierwsza
...i ból pod żebrami nadal doskwiera...myślicie, że to już może być ucisk macicy?