• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

A my w szpitalu.... Umowilam się dzisiaj do pediatry bo z prawego ucha coś wyciekalo i dała skierowanie do szpitala. Zapalenie ucha...
Mala dostała właśnie pierwszy Antybiotyk dożylnie. .....
Ale mi smutno siedzę i płacze szkoda mi malutkiej i tęsknię za starszą. ... ojej strasznie płakała jak się żegnala. ..
Niby mogą nas tutaj aż tydzień trzymać. ... trzymajcie kciuki żeby szybciej nas wypuścili. ...

reklama
Patka kciuki. Niestety ale jak dzieciaczki zaczynaja chorować to najgorzej...do konca nie wiadomo co dolega i pomoc trudno...
Ja byłam dzis ze swoją u alergologa, diagnoza wstępna: alergia na białka mleka krowiego i musi byc na bebilon pepti. Zrobić badania krwi musimy za 1-2 mies i zobaczymy co dalej...

reklama
patka- kciuki zacisnite!
Moriam a czemu nie poczytasz starszej z dzieckiem przy piersi?
takioe bylo zalozenie, nawet na poczatku wlasnie tak robilam, ale teraz mlodsza godzinowo-karmieniowo tak sie ustawila, ze rozjezdza mi sie to z czasem kladzenia starszaka, a jak jej karmienie/kladzenie mi sie przedluzylo, to starsza jeszcze gotowa do spania nie byla.
dzis za to wyszlo idealnie.:) moze sie jeszcze ustawimy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry