Hej dzisiaj ładnie słonecznie.
Powoli zaczynam nadrabiać.
Alex spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia i spełnienia marzeń oraz szczęśliwego rozwiązania w terminie.
A torcik pysznie wyglądał.
Pisalyście o położnej-na wizycie poinformowala nas gin że w szpitalu którym będę rodzic znowu wprowadzili taka możliwość- nie namawia ani nie odradza. Koszt 1500 jak to usłyszałam to mało z krzesła nie spadłam (wcześniej tu o tym pisalyśmy ale nie wiedziałam ile to kosztuje)! Tak więc ja na pewno takowej nie będę miala-najwyższej jakby było trzeba to komuś z rodziny bym zapłaciła za dzień w szpitalu po porodzie bo w trakcie i tak nic nie pomoże bo cesarka.
A co do pakowania się to chyba bym wolała walizkę ale ze nie mam a wydatków pełno w tym miesiącu to kupie sportowa torbę będzie teraz po majówce w lidlu (chyba że sepy się rzuca to zabraknie).
Pumelova do taty to pojadę dzień wcześniej bo moja gwiazda ma zajęcia po szkole to nawet nie będzie kiedy a na pewno będzie chciała jechać do dziadków tym bardziej że raz na miesiąc lub dwa jeździmy do nich. A prezent to mój T. może mieć jak w jego urodziny urodze (24czerwca) a zakończenie roku szkolnego jest w dzien ojca także
czerwiec będzie imprezowy
Patuszka gratulacje ciociu!!!! Jeszcze troszkę i swoje maleństwo będziesz tak trzymała na rękach a narazie korzystaj z tulenia bratanicy. Super niespodziankę Ci mąż zrobił!!!
Ola trzymam kciuki za kotkę!
Gratuluję mężom znalezienia pracy i Kylesa powodzenia u was-trzymam kciuki za pozytywne wieści!
Dobranoc spokojnej i przespanej nocy!