reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Misia juz jakis czas temu widzialma ze sa styczniowki 2018 ale co sie dziwic jak nam juz nie za duzo zostola

Ja sobie znalazlam zajecie oklejanie kontaktow, tak powoli to idzie ze chcialam pomoc. Teraz chyba szafe w koncu zaczne sprzatac ☺ zycie bez tv ile czlowiek ma czasu

Dziękuję za gratulacje Dziewczyny[emoji4][emoji4]

Dziś z tatą zaliczyłam giełdę staroci, niby dużo wystawione ale nic nie znalazłam... Szkoda, szukam fajnego fotela do karmienia, chętnie do renowacji[emoji6] Za to w Leroy wzięłam próbki z 15 rodzai tapet do pokoju małej, już się nie mogę doczekać urządzenia [emoji16][emoji16]
Mieliśmy grilla na obiad, to chyba ulubione jedzenie córci, bo ożywiła się natychmiast[emoji5]
W Tesco jest pogłębienie wyprzedaży ubranek i gadżetów dla naszych bejbików Kupiłam komplet dla bratanicy z 67 na 33 i dla siebie łańcuszek do smoczka z lovi, w smyku jest po 20zl, w Tesco po 5zl ten sam[emoji16]

Hej dzisiaj ładnie słonecznie.
Powoli zaczynam nadrabiać.

Alex spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia i spełnienia marzeń oraz szczęśliwego rozwiązania w terminie.
A torcik pysznie wyglądał.

Pisalyście o położnej-na wizycie poinformowala nas gin że w szpitalu którym będę rodzic znowu wprowadzili taka możliwość- nie namawia ani nie odradza. Koszt 1500 jak to usłyszałam to mało z krzesła nie spadłam (wcześniej tu o tym pisalyśmy ale nie wiedziałam ile to kosztuje)! Tak więc ja na pewno takowej nie będę miala-najwyższej jakby było trzeba to komuś z rodziny bym zapłaciła za dzień w szpitalu po porodzie bo w trakcie i tak nic nie pomoże bo cesarka.
A co do pakowania się to chyba bym wolała walizkę ale ze nie mam a wydatków pełno w tym miesiącu to kupie sportowa torbę będzie teraz po majówce w lidlu (chyba że sepy się rzuca to zabraknie).

Pumelova do taty to pojadę dzień wcześniej bo moja gwiazda ma zajęcia po szkole to nawet nie będzie kiedy a na pewno będzie chciała jechać do dziadków tym bardziej że raz na miesiąc lub dwa jeździmy do nich. A prezent to mój T. może mieć jak w jego urodziny urodze (24czerwca) a zakończenie roku szkolnego jest w dzien ojca także
czerwiec będzie imprezowy:)

Patuszka gratulacje ciociu!!!! Jeszcze troszkę i swoje maleństwo będziesz tak trzymała na rękach a narazie korzystaj z tulenia bratanicy. Super niespodziankę Ci mąż zrobił!!!

Ola trzymam kciuki za kotkę!

Gratuluję mężom znalezienia pracy i Kylesa powodzenia u was-trzymam kciuki za pozytywne wieści!

Dobranoc spokojnej i przespanej nocy!

Liluli fakt, nie wiadomo komu wierzyć.. najważniejsze to ufac lekarzowi:)

Misia to byl prawdziwy foch:D ale nie dziwię się każdemu się kończy cierpliwosc:D wczoraj robiliśmy ognisko z przyjaciółmi i mój m opowiadał anegdotki jakie to wkurwy mam to się usmialam:D powiedział że jest ciezko:D

Jak tak czytam to obawiam się że w mojej relacji z mama to ja jestem ta choleryczka. Chociaż ja nie robię jej takich akcji, moja mama jest moja najlepsza przyjaciółką wiec mam nadzieję że nie odbiera mnie tak źle:D

Patuszka a do kiedy są promocje w Tesco wiesz? Trzeba się wybrać w końcu. 5 maja kończy się lokata i będę mogła zacząć zakupy[emoji16][emoji16][emoji16]

Anita to będzie wyzwanie ogarnąć te imprezy;))

Dziś grill part 2 na szczęście już nie u nas[emoji16] miłego!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki,

Coś weny ostatnio na pisanie nie miałam - porządki, zakupy i inne takie mnie pochłonęły do reszty.
Ale poczytalam, więc i odpisuje co by nie było [emoji6]

Anita - cudowny widok musiałaś doświadczyć na usg, i w ogóle czuć podwójne ruchy - ahh [emoji3]. Teraz wiadomo miejsca mało mają, ale po porodzie lepiej żeby się nie kopali [emoji6]
1500 zł za położna? Matko! Rozbój w biały dzień. Masz rację - jeżeli będziesz miała cc, to lepiej zaopatrzyć się w opiekę męża/przyjaciółki/siostry/mamy /kogoś przy kim będziesz się swobodnie czuła i nie będzie Cię dodatkowo drażnil.

Patuszka - gratuluję Ciociu [emoji3]. Przyzwyczajaj się do noszenia, tulenia itd [emoji6]
A z mieszkaniem to już w ogóle - WSPANIAŁA niespodzianka!!! Oby tylko byli właściciele wyprowadzili sie na czas, i cobyscie zdążyli sobie odświeżyć kąty po nich - najważniejsze żebyś się nie sforsowala przed porodem (remonty zawsze można prowadzić w międzyczasie).

Ewella, Pumelova - tak zachwalacie to ciacho z cynamonem, że i ja jutro podnosze rękawice [emoji6]. Dzisiaj będę u babci, więc przywiozę rabarbar i z nim szybki placek uklece (ucierany z rabarbarem i truskawkami, a na wierzchu kruszonka - przepis też z MW).

Misia - współczuję tych zakupów z Rodzicami, a szczególnie starcia z mamą. Dobrze, że się po czasie opamiętala. Ale... Przyznam Ci, że bardzo dobrze i Ty sobie poradziłas - swoim wyjściem nieźle "potrzepalas" mamą. Myślę, że teraz będzie bardziej uważała na to co mówi i robi [emoji122][emoji106][emoji3]

Aha - wszystkiego najlepszego dla Synka!!! Jak tam wizyta u fryzjera - pochwal się efektem (kusi mnie ciachniecie włosow)

Madziazt - zdrówka!!! Odpoczywaj dzisiaj na maxa, co byś miała siłę zmierzyć się z ostatnim miesiącem w pracy [emoji8]

Ola - oby z kotkiem było lepiej [emoji106][emoji8].

Kylesa - trzymam kciuki za pracę Twojego Męża [emoji110][emoji110]

Dzien dobry ☺ u mnie tez piekne slonce ale wieje. Ostatni dzien bez dziecka jutro ok poludnia wracaja. Dzis w nocy myslalm ze zejde, bodra mnie bolaly i maly kopal jak szalony. Nie wiem czy zawsze tak kopie a ja spie czy tylko dzis. Dzis w planach lody z przyjaciolka a pozniej to juz ogarnianie dalej balaganu. Milego dnia ☺

reklama
Kasia - udanego lotu [emoji3]. Na lotnisku na nowo wróci podekscytowanie - teraz pewnie bardziej zajmują Cie myśli, czy wszystko spakowalas, zabezpieczylas na chacie, itd [emoji6].

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry