Słoneczne dzień dobry [emoji295][emoji295]
Jak pierwszy raz trzymałam małą Nikolę na rękach to aż się popłakałam, dotarło do mnie że za moment swoje Maleństwo będę mieć przy sobie, cudowne uczucie[emoji7][emoji7][emoji7]
To jeszcze nie mąż, partner życiowy, więc tym bardziej super niespodzianka[emoji6] Właściciele mają czas do końca maja, ale prawdopodobnie koło 15-20 będzie już wolne. Będę musiała się mocno pilnować, bo nie lubię bezczynności i zazwyczaj robię więcej niż powinnam[emoji18][emoji18] Pochwalę się zdjęciami przed i po, szykuje się niezła metamorfoza[emoji6]
Anita, w takim razie trzymam kciuki za termin[emoji110]
Pumelova i Misia, nie wiem dokładnie do kiedy są promocje. Teraz było pogłębienie przecen, bo jeszcze ponad tydzień temu ten komplet kosztował 47 a wczoraj 33. U nas były jeszcze chłopięce, nawet więcej niż dziewczęcych.
Kasia, udanego lotu Jeszcze więcej słonko proszę zabrać ze sobą dla tych co teraz nie mają[emoji6]
Z praniem jeszcze chwilę poczekam, pewnie coś jeszcze dokupię i wtedy wszystko hurtem do pralki. Wcześniej wyprałam wszystko w normalnym proszku i wyprasowałam, teraz czeka mnie pranie w dzidziusiowym.
Misia, korzystaj póki możesz z czasu tylko dla siebie[emoji4]
U nas w szpitalu musi być miękka torba, nie może być walizka.
Jutro zaczynam szkołę rodzenia, już się nie mogę doczekać. Dla formalności dziś się zapisałam, nie ogarnęłam że kwiecień już się skończył [emoji23][emoji23]