Witam się z łóżka,
Wczoraj nie byłam na budowie, bo coś się dziwnie czułam, więc czytałam, odpoczywalam, pobawilam się z córką, itd..
I nie wiem, czy za bardzo się nie rozleniwilam. W nocy masakra... Nie mogłam pozycji znaleźć, plecy mnie strasznie bolały, co rusz z mega bólem się budziłam. No i jest prawie 10:30 a ja taka zmęczona jestem i bez życia, że szkoda gadać [emoji20].
Spróbuję podnieść się za 30 min, wykąpać się i wyruszyć z domu - może rozchodze ten ból i dzięki zakupom życie na nowo we mnie wlezie [emoji6]
Pumelova - mimo wszystko współczuję. Podpity czy nie, nie powinien obrażać kobiet, a już czepiać się ciężarnej córki nie świadczy o nim dobrze. Mój ojciec też jest ciężkim typem, ale w towarzystwie nigdy mnie słownie nie "zaatakował", bo bal i boi sie mojego męża (dwukrotnie to kiedyś od niego usłyszałam) [emoji1]. Ale to taki typ, że zawsze czepia się słabszych..
Chybra - kochana współczuję przebojów z Synkiem. Bunt dwulatka dopadł Was pełną siłą. A w zestawieniu z ciąża to mieszanka wybuchowa w nerwy, łzy, krzyki, itd. (Ja swoje nerwy i bezsilność wyplakiwalam zawsze w łazience - to był mój azyl)
Dobrze, że Synek idzie do Taty [emoji6] - dzięki temu łatwiej będziesz mogła pogodzić opiekę pomiędzy dwoma szkrabami, a i teraz miałaś chwilkę na to aby zrobić sobie przerwę dla siebie.
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej [emoji5].
Na odparzona pupke masz pewnie sprawdzone specyfiki? Ja tylko mogę podpowiedzieć o kremie z nivei i sudocremie.
Inka - za dobre wyniki [emoji110]
Rosolek to nie mój chwilowy kierunek smakowy [emoji6]. Ale może barszczyk czerwony? Albo botwinka [emoji3][emoji6]? (moja babcia już przerywa sadzonki)
Kasia - lecąc, chyba zabrałas słonko z Dolnego Śląska (bo od dzisiaj u nas pochmurno) [emoji14]
I co? Zaliczyła już któraś Lidla?
Ja pewnie dopiero po 12:00 rusze z domu i zahacze o sklep. Płakać nie będę jeżeli torb już nie będzie - mam całą szafę zawalona rozniastymi torbami jeszcze z czasów studenckich, a i mój M wiecznie dostaje gifty od firm, z którymi współpracuje. Ale może zalapie się na inne promo.
A i Tesco jeszcze zahacze [emoji6]