reklama

Lipcowe mamy 2017

Poprane i paznokcie zrobione.
1493643937-aaaaaa.jpeg

Pupa mnie boli od siedzenia, żebro prawe odgniecione. Idę na spacer rozruszać trochę zadek.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia - wowww!!! Śliczne [emoji7]
Kurcze chyba zainwestuje w jakiś domowy zestawik!
Podpowiesz co masz?

Paninka - ja też wiecznie przystankuje. Teraz leżę po zjedzeniu zupy. Straszne to to [emoji19].
Udanego grillowanka [emoji3]

Aga km placek z mw jakiś prosty? Zaczynam się spełniać jako Pani domu, możesz podrzucić przepis :D chociaż na razie muszę machnac jeszcze raz ten tylko owocki jakieś dam

Kasia831 czemu już nie jesteś tak podekscytowana? Pewnie jesteś już w drodze, czekamy!

Misia oo do miesozernych ja naleze. Wolę roladę niż czekoladę a.moj m na odwrót. Chociaż po 2 dniach grilla chyba już mam dosyć miecha:o

Patuszka super że zaczynasz szkole:) ja już w czwartek! Będzie o wyprawce to w końcu zacznę kupowac[emoji16]dzięki za info, może się skoczę w tym tyg ale nie chce się pchać na zakupy jutro bo pewnie będzie milion osób wszędzie a ja się denerwuje w sklepie jak mnie ktoś szturcha :D

Aga km ja też będę mieć remont w ostatnim tygodniu maja:p ale ja osobiście sprzątać nie bede.bo mój nie chce żebym wdychala te toksyny:D uf:p ja też jeszcze nie piore ale ja jeszcze nie mam czego prać [emoji16] dopiero po malowaniu bo się zakurzy

Paninka udanego grilla!

Misia piękne [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja wymarzlam jak pieron, jest słońce ale pizga wiatrem, leżę pod kołdrą teraz z moim poslubionym i pijemy herbatke. Na grillu dziś tata mnie niemilosiernie irytowal - napił się po 2 miesięcznej przerwie pierwszy raz i był upierdliwy jak jasna cholera. Zaczynając od tego że imię Agatka jest beznadziejne kończąc na tym jestem wredna bo uważam że murowany grill nie jest mi.potrzebny na ogrodku[emoji47][emoji35] wiecie taki stan kiedy cokolwiek co się nie powie świadczy o mojej wrodzonej wredocie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - placek bardzo prosty, najgorsza robota przy cieście ucieranym - ale warto [emoji3]
Wklejam link: Link do: Moje Wypieki | Ciasto ucierane z rabarbarem, truskawkami i kruszonką.

Dałam mrożone truskawki, więc te 10-15 minut dłużej zeszło mi pieczenie.
No i na dużą blachę zrobiłam z 1,5 porcji [emoji5]

U mnie na finiszu remontu (połowa czerwca), też będą Panie z firmy sprzątającej działać. Ja już zapowiedzialam, że pewnie następnego dnia po przeprowadzce wyląduje na porodówce [emoji1]. Teraz nic nie śmierdzi, jedynie kurzu pełno (zacieranie gładzi).

Co do Taty.. Kurde - trzeba było stanowczo pożegnać go z imprezy, lub samemu opuścić to szanowne grono. Nie zasłużyłas na to by Cię obrażano, czy negowano Wasz wybór imienia. Imię jest totalnie normalne/popularne , bez wydziwien, i dzięki niemu Wasza córa łatwo odnajdzie się w świecie, gdyż nie będzie problemu z odmianą w innych krajach [emoji5] (u Nas będzie z tym o wiele trudniej [emoji1]).
Twój tato miał swoją szansę przy wyborze imienia dla Ciebie i Twojego Rodzeństwa, teraz powinien pogodzić się z wyborem [emoji6] (choć...gdyby moja babcia nie zareagowała jak zareagowała, gdy moi rodzice szukali imienia dla mnie, dziś pisalabym do Was jako Eulalia [emoji1] [emoji1] [emoji1], ale to jest mega wyjątek takiego wtracenia się w sprawy rodziców).

Aga k_m a ja z kolei ciesze sie ze moi rodzice nie pozwolili sie wtracic Babci bo mialabym na imie Faustyna [emoji6]
Pumelova co do Agatki to imie jest wg mnie zupelnie normalne a pozatym to Wam sie ma podobac [emoji5]

Misia sliczne paznokcie [emoji7]

Liluli - ojjj to babcia pewnie z tych mocno wierzących [emoji6].
Moja babunia zareagowała na udziwnione imię i chwała jej za to! Tato wcześniej myślał o Barbarze, ale mama veto podniosła [emoji14]. Stad, po sprzeciwie babci na Eulalie, poszli na kompromis - i jest jak jest [emoji4]. Ale, żeby nie było - ostateczny wybór należał do moich Rodziców [emoji6]

reklama
Dziękuję za pochwały, już wychodzą prawie równe :)
Aga_k_m mam taki miszmasz z Allegro. Lakiery semilac głównie, ale nie tylko, a lampa diamond. Żel mam jeden małe opakowanie i chyba mi do końca świata starczy.
U mnie też co chwilą pytają o imię a ja nie wiem :/ chyba zarejestruje młodego i dopiero powiem. Bo na wszystkie propozycje przynajmniej jedna osoba kręci nosem.
Dziś coś ze mną kiepsko, ciśnie mnie na poziomie żeber i do tego mdli mnie coś. Odbija mi się, siku chodzę częściej niż zwykle.
Do tego szukam prezentu na urodziny dla męża i utknęłam na tym okropnie. Nie wiem zupełnie co mu kupić.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry