Aga km placek z mw jakiś prosty? Zaczynam się spełniać jako Pani domu, możesz podrzucić przepis

chociaż na razie muszę machnac jeszcze raz ten tylko owocki jakieś dam
Kasia831 czemu już nie jesteś tak podekscytowana? Pewnie jesteś już w drodze, czekamy!
Misia oo do miesozernych ja naleze. Wolę roladę niż czekoladę a.moj m na odwrót. Chociaż po 2 dniach grilla chyba już mam dosyć miecha
Patuszka super że zaczynasz szkole

ja już w czwartek! Będzie o wyprawce to w końcu zacznę kupowac[emoji16]dzięki za info, może się skoczę w tym tyg ale nie chce się pchać na zakupy jutro bo pewnie będzie milion osób wszędzie a ja się denerwuje w sklepie jak mnie ktoś szturcha
Aga km ja też będę mieć remont w ostatnim tygodniu maja

ale ja osobiście sprzątać nie bede.bo mój nie chce żebym wdychala te toksyny

uf

ja też jeszcze nie piore ale ja jeszcze nie mam czego prać [emoji16] dopiero po malowaniu bo się zakurzy
Paninka udanego grilla!
Misia piękne [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja wymarzlam jak pieron, jest słońce ale pizga wiatrem, leżę pod kołdrą teraz z moim poslubionym i pijemy herbatke. Na grillu dziś tata mnie niemilosiernie irytowal - napił się po 2 miesięcznej przerwie pierwszy raz i był upierdliwy jak jasna cholera. Zaczynając od tego że imię Agatka jest beznadziejne kończąc na tym jestem wredna bo uważam że murowany grill nie jest mi.potrzebny na ogrodku[emoji47][emoji35] wiecie taki stan kiedy cokolwiek co się nie powie świadczy o mojej wrodzonej wredocie
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom