reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny dzięki że pytacie o synka, niestety miał gorączkę w nocy, tylko 38 stopni więc obyło się bez nurofenu, postanowiliśmy że zostaje w domu do końca tygodnia, wydaje się zwykłe przeziębienie, ale zobaczymy. Ja go zostawiłam w domu w pokoju a mąż maluje, a sama na wizytę, no trudno muszą dać radę. a u mnie lej, znów jak będę szła z samochodu to zmoknę...

reklama
Aniek ja też nie lubię jak mój drinkuje:p ale obecnie nie pije razem ze mną więc jest super :D to spoko jak Ci lekarz nie każe liczyć:) każdy ma czasem słabszy dzień, moja wczoraj 10 ruchów dopiero do 12 zrobila:)

Inka gratuluje dobrych wynikow:)

Misia super że nie ma wskazań do cc:)) oby tak zostało:) powodzenia przy składaniu łóżeczka! Pochwal się potem!

Mumusia kciuki zacisniete:))

Abed powodzenia na wizycie:)

Gdzie to słońce ja się pytam!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova a ja dziś strajkuje i nie idę na szkole rodzenia. Samej mi się nie chce i średnio się czuję. Daj znać czy Ci się podoba. U mnie dziś ćwiczenia z fizjoterapeuta ale nie mam siły jechać samej.
Inka gratuluję udanych zakupów i dobrych wyników.
Pola pozbyłas się wszystkich i masz czas dla siebie.
Mamusia_Muminka kciuki trzymam i życzę udanej wizyty.
Abed oj nie dobrze że się młody rozchorował. Zdrówka dla syna a ty uważaj żeby nie złapać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Aniek wg mnie ulozenie nie ma znaczwnia na tym etapie sa dzieci mniej lub bardziej aktywne ot.Moja lezy poprzecznie i kopie jak szalona caly czas synek byl mniej aktywny.

Pumelowa udanych wykladow:-)

Abed zdrowka dla malego wedrownika:-)

Heja:)
Ale mnie stopy bolą, już nie dam rady tak szaleć z chodzeniem:)
Byłam u fryzjera innego niż dotychczas i jestem zadowolona:) ścięłam moje długie włosy tak do brody,chciałam zmiany.A i tak za dwa tyg pewnie zobaczę już przyrost bo mi generalnie włosy rosną jak szalone.Ale fajnie, warto bylo zmienić fryzjera-zobaczymy tylko jak mi się po myciu będą układać same. Aha ważyłam się w końcu i mam 8+.Ale każdy mi.mówi że nie widać tych 8 kg no i że jak na 8 miesiąc to nie dużo.No nie wiem, ja się tam dobrze czuję.Zdrzemne się troszkę i do biedronki pójdę.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Misia nie szkoda Ci? Ja chodźby skały sraly to idę, mam tylko 4 zajęcia za kupe kasy[emoji16]

Kasia831 ja wczoraj w końcu podcielam moje tak do końca szyji i jestem mega zadowolona[emoji16] tyle radości:D też mam w sumie plus 8 teraz. [emoji106][emoji106][emoji106]

Aim jakaś imprezka na koniec pracy?;)) mnie plecy bolą tylko jak za dużo robię więc myślę że Ciebie przestaną jak przystopujesz:) tylko nie płacz hahaha

Aż się dziwię że nikt jeszcze tutaj nie napisał że Lewandowska urodziła:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka gratuluję udanych zakupów.

Pola fajnie tak zorganizować czas dla siebie.
O spaniu na plecach nie mam co marzyć. Co do ruchów, to potrafisz rozróżnić jak dzidzia jest aktywna, a jak odpoczywa. Moja jest po prostu leniuszkiem, nie ma godzin aktywnych, kilka razy na godzinę czuję jakieś przeciągnięcie, albo delikatne przekręcenie(zmiana pozycji) leniuszek mały :p

Misia gratuluję wieści u lekarza i zakupu łóżeczka . powodzenia na zakupach.

Mamusia_Muminka mocno trzymam kciuki za wizytę.

Abed powodzenia na wizycie.

Pumelova ja tam nie narzekam, że mała spokojna, oby jej tak zostało jak się urodzi :tak: najważniejsze że ją czuję, jak pozaczepiam, to się przekręci na odczepnego i tyle.:D
Gratuluję fryzurki.
Co do Lewandowskiej, to oczywiście dobrze życzę, ale nie znoszę ich i tej całej otoczki. Tak się nimi przejadłam jak pani L zaszła w ciążę, że bałam się lodówkę otworzyć, żeby tam Lewandowskich nie zobaczyć.:yes:

Maziajka wiem, że są bardziej i mniej aktywne dzidzie. Tylko porównuję jak moje chłopaki kopały u góry, mimo że nie byli jakoś wyjątkowo aktywni, to widać było te kopniaczki, a jak mnie tam po pęcherzu i szyjce kopie, to nie widać:p jak leży w poprzek na dole brzucha, to fajnie ją widać.

Kasia gratuluję zmiany fryzurki, czasem warto coś zmienić, szczególnie, jak to zmiana na lepsze. Zazdroszczę szybkiego przyrostu włosów, mnie tylko w ciąży lepiej rosną, a po za tym to marnie.

Aim teraz czas na wypoczynek i luz, należy ci się. Pewnie i plecy przestaną boleć.

Wiecie, jestem wściekła.
Dziś się spóźniłam po małego do szkoły i15min.był w świetlicy. Pani mi oznajmiła, że kolega pobił mojego młodego! No szlak mnie trafił! Rozmawiałam z dziećmi i to nie był jakiś przypadkowy cios, tylko trwało to długo. Na początku uderzał go jakiś czas po nogach, później zdjął mu buty i w niego rzucał, a na koniec kopnął go w twarz aż głowa o podłogę się odbiła! Masakra! Mój mały spokojny, małe chuchro 22kg.a tamten mojego wzrostu ogromne chłopisko. Co ta nauczycielka tam robi, żeby nie widzieć takiego incydentu??? Byliśmy u lekarza bo mu nie dobrze i głowa go boli, jakieś lekkie zawroty ma i się przestraszyłam. Mam go obserwować i w razie co na pogotowie. Ma podejrzenie o wstrząśnienie mózgu . Jestem wściekła, mam zamiar jutro zgłosić to u dyrektora .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry