pumelova
Fanka BB :)
Ewella trzeba skorzystać ze nie pada, ja już zaliczyłam spacer
Kylesa ja też jakoś nie mam siły, wstałam o 9 i właśnie rozważam drzemke. Tlumaczmy to sobie pogoda
Aga km hehe najważniejsze że masz sprawdzona
ja mam 29
ale siwych nie mam, w lato mi się robią białe gdzieniegdzie
Aniek udanego grillowania
uwielbiam te majówkowe grille wszedzie
)
Liluli to ja też właśnie dochodziłam do swojego koloru
teraz mam końcówki taki ciepły blond. Zrobię sobie ombre albo sombre na chrzciny [emoji16] jak już się trochę opale bo wyglądam jak chora 
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kylesa ja też jakoś nie mam siły, wstałam o 9 i właśnie rozważam drzemke. Tlumaczmy to sobie pogoda
Aga km hehe najważniejsze że masz sprawdzona
Aniek udanego grillowania
Liluli to ja też właśnie dochodziłam do swojego koloru
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przy Kacprze nic mi nie kazali liczyć, a i teraz też nie. Szczerze mówiąc to czuję Leona bardzo często, a najczęściej oczywiście gdy siedzę czy leżę. Jest identycznie ruchliwy jak Kacper 
Mam nadzieję, że w przyszłym tyg gdy już będzie po drugim remoncie i wszystko posprzątam na raszcie załatwimy te odrosty, bo nie mogę patrzeć na siebie. Plus jest taki, że włosy mi się zrobiły bardziej puszyste i szybciej rosną
Wczoraj pofolgował sobie na grilu z ojcem i był straszną męczybułą więc się zrekompensował. Syn śpi, gdy wstanie odstawiamy go do dziadków, musimy mieszkanie przygotować na jutrzejsze wejście roboli i min skuć kamień ozdobny przy kominku. Ja leżę, piję miętę, pogoda obesrana, zastanawiam się czy ćw . Zobaczymy