reklama

Lipcowe mamy 2017

No to już rozumiem dzięki. U mnie narazie nic lekarz nie mówił o liczeniu. Ale młody jest wrażliwy na zmianę pozycji. Jak się na bok przekrecam to kopie równo. No i najbardziej lubi poruszać się jak mamusia w łóżeczku już leży. I z samego rana jak u Karuzeli.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam
Abed gratulacje dla synka-sporo km jak na takiego maluszka. Dużo zdrówka dla niego!
Co do farby to tak jak pisza dziewczyny-lepiej na kilka dni się wynieść z domu-to jednak chemia a trochę czasu minie zanim całkiem zapach zniknie więc i tak pewnie troszkę zdążysz się na wąchać.
Miłego dnia

Cześć:)
Oj chyba was zawiodłam z tą pogodą, moje moce już nie działają :( ehh
Mój dziś raniutko pojechał do Wiednia do siostry, wróci w pt.Dziś obiad u mamy a wczoraj trochę km zrobiłam i byłam umęczona. Byłam w mojej ulubionej restauracyjce na plackach z sosem pieczarkowym mniamm i później jeszcze spory kawałek przeszłam idąc do mojej przyjaciółki.Mój chrzesniak to przystojniak, ma prawie dwa latka i bardzo ładnie mówi:) Wróciliśmy koło północy.Moja mała szaleje na całego, szczególnie jak leżę na bokach.Spać mi sie chce, wstałam o 3.30 żeby wyprawić mojego a później już nie mogłam usnąć...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aga km mmmm wierzę że było pyszniaste. Moja różnie - najtrudniej mi się skupić na tym liczeniu bo jak coś robię to po prostu nie czuje. Dziś było od 9 tylko 8 ruchów które świadomie naliczylam;)
Tylko podcielam ale mocno, nie miałam takich krótkich bardzo dlugo- do końca szyji:D ja nie farbuje w ciąży, przynajmniej wróciłam do naturalnego koloru i nawet mi się podoba;) na chrzciny coś sobie zrobie:D no mam takie żeby się dało kucyk zrobic:D
Haha dzięki za radę o filmie:D

Abed ja unikam chemii ale to mój wybór i ja się wynosze jak mój będzie malował chociaż będzie malował beckersem - z resztą to on mi się każe wyniesc:p ale to wpływ cioci która nam nawbijala różnych rzeczy do głowy przed ciaza;)

Misia to licz sobie sama, ale myślę że zauwazylabys gdyby nie było ruchów cały dzien. 10 ruchów to mało naprawdę więc nie da się nie zauważyć:)

Liluli ile osób tyle opinii. Ale ważne trzymać się jednego źródła i mu ufac. A jaki masz teraz kolorek?

Kasia no coś słabo świeci to Twoje słońce:D fajnie że nadrabiasz zaleglosci:) zdrzemnij się popołudniu:))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia nie przejmuj się pogodą wierzymy, że robiłaś co mogłaś żeby ściągnąć słońce :D u mnie dzisiaj ledwo, ledwo ale coś świeci ;)

Ja też w ciągu dnia nie umie się skupić żeby liczyć ruchy jak coś robię, ale jak leżę to zaraz czuje jak się rusza :)

Abed ja też będę szła do rodziców jak juz u mnie będzie malowane, nie chce wdychac chociaż mamy niby taką dobrą co nie śmierdzi.

Rosół ugotowany :) namawiam mojego na spacer w Pszczynie może się uda chociaż zmęczony po podróży jest ;)
Miłego dnia :)

Ola, trzymam kciuki za kota... przykre jest jak nie mozna za bardzo pomoc, tylko czekac co sie wydarzy... [emoji52]

Abed- najlepiej unikac wszelkich farb, tynkow i innych takich w ciąży. Kazda taka rzecz wydziela opary. Nawet swiezy tynk czy beton czyms tam promieniuje. .brrr

Ja dzis nie mam sily. Chyba razem ze słońcem uciekly gdzies. Leze i nie mogę porzadnie odetchnac. Wrrr

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - wiesz... Ja już 35 na karku, więc bez farby byłoby kiepsko (siwuchy wychodzą). Na szczęście mam zaufana fryzjerke i kładzie mi bezpieczne mieszanki na kudly. W sierpniu miałam dość mocno rozjasnione, ale od października/listopada były już tylko przyciemniane [emoji6].

A ja dzisiaj mam dzień laby. Na obiad zapiekanka z wczoraj i zupka jarzynowa. Córa na rower poszła, a Mężowy na budowie działa.
Na dodatek Młoda ma jutro na 10:45 do szkoły, także.. Odpoczywam na całego [emoji3]

Kasia - pogoda się nie przejmuj [emoji6]. I nie szarzuj za bardzo [emoji6]

Witam się.
Czytam ale jakoś nie mam czasu odpisywać. Codziennie goście, grile i sprzątanie :errr:
Napiszę wieczorem.

Ewella w Pszczynie na rynku jest festyn rodzinny(parafialny) ludzi w brud. Mają być występy, kiełbaski z rożna i domowe ciasta.
My niestety gril, na szczęście dziś nie u nas.
Miłego dnia mamuśki.

reklama
Karuzela chyba musimy troche na to wszystko z przymruzeniem oka patrzec bo inaczej sie nie da.

Moj tez tak rano jest aktywny bardzo albo jak w ciagu dnia usiade,jak chodze to nie czuje ruchow.

Pumelova teraz mam swoj naturalny i koncowki takie rude. W ciazy nie farbuje,na dlugo przed schodzilam do swojego koloru,ale siwe mi sie zaczynaja pojawiac [emoji50] i mysle niedlugo po urodzeniu zrobic blond [emoji5]
Do szyi to jak dla mnie to krotkie juz,jak kiedys tak scielam to plakalam po powrocie do domu [emoji28]

A ja wychwalilam wczoraj Kasie za pogode a tu dzis pochmurno [emoji28]

Zjemy obiad i jedziemu do rodzinki na kawke [emoji5]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry