Aim to fakt, Ty pracując w szpitalu na dyżurach to raczej wiesz co znaczy się nie wyspać

i też nie jedno widziałaś
Aaggaa zazdroszczę że Ci mąż śniadanko zrobil[emoji173]
Chybra super że remont postępuje

pogoda z dupy, cały dzień dzisiaj mzalo, słońce wyszło o 18 u mnie dopiero:/
Kasia831 zdrowia!
Misia cieszę się że wyspałaś

dla odmiany ja dziś się obudziłam o 4:30 sikac i jakoś zaczytalam się w necie do 6 a potem już od 7 biegalismy po sklepach do 14 i nie miałam kiedy kimac. Potem znów w biegu a a koniec dnia 2 godzinny spacer (event pokemon go[emoji16][emoji16]). Dziś będę spala jak niemowlę. Zazdroszczę pogody!!
Liluli będziemy się potem wspierać przy zrzucaniu
Aniek nigdy więcej hambkow - do śniadania mi się nim odbijalo. Na szczęście zgagi nie mam, jak czuje że prawie mam to układam więcej poduszek i jak leżę wyżej to nie mam. 4 zajęcia ale chyba wyczerpują tematy - poród/ polog/ karmienie/pielęgnacja noworodka - w sumie co więcej mogą tam opowiadać

mmm mielone i marchewka na gesto[emoji173][emoji173] pochwal się pazurkami!
Kylesa moja autentycznie na usg jak lekarz chce jej zrobić fote to się odwraca już 3 wizyty

za każdym razem odsuwa buzke:d
Paalinaa współczuję bezsennosci. Ja zasypiam w 3 minuty ale często przy sikaniu o 4 zajrzę w tel i jestem stracona na godzinę..
18kg

współczuję jej kregoslupowi, ja podziwiam jak faceci na starość mają takie piwne ciążowe brzuchy - ze.im to nie przeszkadza://
Ja dziś poza intensywnymi zakupami byłam zobaczyć moja porodowke

śliczne sale, pogadaliśmy z położna, omowilismy plan porodu. Mieliśmy tam jechac w południe ale akurat jedna rodziła więc kazała zadzwonić pozniej. No to jak już tam byliśmy to pytam czy czasem nie rodziła Iga - w zartach spytałam, bo mam jedną koleżankę z pracy z terminem na 10.05 która miała rodzić w tym samym szpitalu i się okazało że właśnie ona urodziła

i byłam u niej na sali na sekundę pogratulować - synek miał podejrzenie hipotrofii i urodził się 2770g
Teraz 2h spacerowalismy żeby trochę się rozruszać jak nie pada deszcz

I padam na twarz!
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom