Pewnie, że to nie wstyd korzystać z pomocy specjalistów, po to oni są a naprawdę potrafią pomóc.
Mamusia kciuki za piątek
Aha daj znać jak będziesz wiedziała co z tym usg.
Dla Mikołaja Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :* (Nie wiem czy obchodzicie)
Kasia Iga też w nocy rzuca się po lozeczku jak odłóże ją spać na plecy to wtedy z godzinę kręci się później płacze to zabieram już do nas do łóżka zawsze to jest koło 2 w nocy.
Też lubiłam siedzieć w domu zawsze czytałam książki albo spałam
A teraz nie lubię siedzieć sama ż iga, jak mąż miał teraz 4dni wolnego to.dla mnie było super

A znajome wszystkie już mają starsze dzieci i czasu nie mają przyjść tak często bo praca, szkoła później wożą na zajęcia dodatkowe... Tak więc zapraszam dziewczyny z BB żeby samemu nie siedzieć
Aniek ja mam nosidełko z cchico ale raczej jak już będzie siedzieć. Udanej drzemki i miłego dnia :*
Mnie wizja powrotu do pracy też nie cieszy, mówię mojemu żeby poprosił o 2tys podwyżki to wtedy zostanę w domu, wiem wiem pewnie bym oszalala w 4scianach ale jakoś mi się nie chce pracować
My wczoraj byliśmy na Mikołaju ż pracy męża Iga była grzeczna, do wszystkich się śmiała a jak usiadła u Mikołaja na kolana to mu brodę sciagla

paczkę dostała no i co będę ja musiała te słodycze zjeść z mężem

dobrze że on szybko zjada słodycze to dla mnie mniej będzie
Miłego dnia