reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith, tak, Mikołaj skorzysta. W sumie mała zmiana planów i już dziś mnie nie było w pracy, bo z Mikołajem do lekarza musiałam pojechać.
Co do ciasta, jeszcze nie próbowałam, ale K.sie zachwyca :-)

Aga_k_m my też M.myjemy niveą sensitive+to samo mleczko. Zdaje swój egzamin, a ze skórą od malutkiego wiecznie coś...

Katanka, z tego co wiem, to w obecnych farbami nie ma już szkodliwych substancji, które mogłyby przeniknąć do bobasa.

Mafu, nie tylko z Samotnaja wizytujecie, bo i jeszcze ja :-)
Choć zapewne jako ostatnia, bo wizytę mam dopiero o 21:20

Aim, a mi w ciąży z Mikołajem pomagało mówienie samej sobie, że wszystko będzie dobrze ;-)

Co do kremów, to te typowo na rozstępy, jak dobrze pamiętam są dopiero od 2 trymestru.

reklama
Katanka - najlepszy na świecie :) u nas w rodzinie tradycja na "50 tki" i "30 tki" dostaje się porządny zegarek :) nie mogłam się doczekać aż i mi mąż sprawi ale teraz to dostanę lepszy prezent :D :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ale dyskusja rozgorzala w koncu cos sie dzieje:-)

Mafu zazdroszcze Ci juz trojeczki ja glupia bylam trzeba bylo sie brac od razu do roboty a nie takie przerwy...

Morela ja tez w tej ciazy jestem bezsilna i marudna ...starosc chyba:p

Ja nie mowie mialam duzo szczescia bo dostalismy od rodzicow pietro i moj R spokojnie z 1 wyplaty mogl nas utrzymac dlatego tak szybko nam to poszlo:p Ale zdaje sobie sprawe ze niewiele osob ma takie mozliwosci.

Wg mnie macierzynstwo w ogole "pokazuje" nam kto tak na prawde jest naszym przyjacielem ode mnie sie kilka osob odwrocilo jak dowiedzieli sie o mojej ciazy w tak mlodym wieku..

010igov3fkey3mez.png

Aaa i powiem Wam ze na instagramie obserwuje dziewczyny ktora jest na 5 roku medycyny i ma 2 dzieci!! Z roznica 20 mies!! Jak dla mnie pelen szacun i podziw.
Mama i stetoskop jej nick.

010igov3fkey3mez.png

A jeszcze a propo macierzynstwa i zmian... to w sumie mam mase znajomych ktorzy stawiaja na zwiedzanie swiata...Ja mowilam do 30 chce miec 2 dzieci, a oni ze chca jechac tam czy siam. Oczywiscie nie neguje tego, samej czasami mi zal du*** sciska, jak slysze o wyjezdzie np na srilanke i mi sie marzy wtedy:p a tu zaraz przylatuje moj maly mezczyzna i pyta czy bede jego zona?! i od razu wiem co dla mnie najwazniejsze:p

Katanka czyli forum na móc oddziaływania :)
ŻonaGraja witaj rówieśnico :)
Moi znajomi podróżują po całym świecie, że studenckich znajomych to może że cztery pary mają dzieci, ci z liceum bardziej. Ale powiem wam że mam mnóstwo znajomych singli z wyboru, ale i też dużo koleżanek samotnych. Albo nie mogą znaleźć drugiej połówki, albo są po rozstaniach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mafu widzę ze sporo jest nas z tego rocznika na forum :D

Katanka zawsze można jeździć z dzieckiem, są rodzice którzy juz kilkumiesięczne dzieci wyciągają za granice do Grecji czy Chorwacji. U nas przy dwójce wyjazdy sie napewno na dłuższy czas skończą te zagraniczne ale mamy super miejsca tez w kraju nawet na kilka dni można sie wybrać w góry czy w Bieszczady :) ja lubię zagraniczne podróże ale milion razy bardziej cieszę sie z ciazy niż gdyby maz mnie teraz zabrał na jakiś wypasiony wyjazd.

Truskawka widze, ze tez jestes fajnka Bieszczadow ;-)
Z dwujka dzieci za granice to juz bogaty wydatek;-) ale mysle sobie, ze w Pl tez mamy sporo pieknych miejsc;-)
Swego czasu bylam wielka fanka mazur ;-)

Truskawka widze, ze tez jestes fajnka Bieszczadow ;-)
Z dwujka dzieci za granice to juz bogaty wydatek;-) ale mysle sobie, ze w Pl tez mamy sporo pieknych miejsc;-)
Swego czasu bylam wielka fanka mazur ;-)

Mazury tez uwielbiam, kiedyś jak nie byliśmy z m jeszcze małżeństwem i mieliśmy terenowy samochód to zrobiliśmy sobie off road po mazurskich drogach miedzy PGRami :) było super, tylko ilośc komarów odstrasza :D

reklama
Kurcze ... chyba nie mogę się odzywać:):-D Jak tylko nie mam czasu piszecie jak szalone :) :D i nadrobić Was nie mogę - jak niemal cały czas zaglądam na BB to cisza :):rolleyes2::p

aaaaaaaaa do usg jeszcze 8 dni ! zwariuję !

Do góry