Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Do dziewczyn, które już rodziły : Czy przed porodem byłyście w szpitalu, w którym miałyście rodzić, żeby sprawdzić cały układ pomieszczeń, gdzie rejestracja itd. oraz żeby porozmawiać z kadrą ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do dziewczyn, które już rodziły : Czy przed porodem byłyście w szpitalu, w którym miałyście rodzić, żeby sprawdzić cały układ pomieszczeń, gdzie rejestracja itd. oraz żeby porozmawiać z kadrą ?
Muminkowa (czy mogę używać skrótu?[emoji6]) - u mnie była identyczna sytuacja jak u Kasiulki.MamusiaMuminka w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia i tam był spacer po szpitalu. Wydaje mi sie, ze warto wiedziec gdzie IP, jak wyglądają sale, a także czym dysponuje szpital dla mamy i dziecka
W totalnej ostateczności można, ale to taka ostateczność jeżeli lekarz ci pozwoli. Tego typu lek używa się "gdy korzyści ze stosowania u matki przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu" także ja bym tego nie wzięła o ile nie zaatakowało ci poł twarzy czy no rzeczywiście jest to stan poważny.Wyskoczyło mi "zimno" na ustach, mogę Zovirax plasterki używać?
Co do porodu to u mnie będzie trzecie cc.
Ja tak jak dziewczyny chodziłam przy szpitalu do szkoły rodzenia i tam oprowadzali po szpitalu i oddziale.Do dziewczyn, które już rodziły : Czy przed porodem byłyście w szpitalu, w którym miałyście rodzić, żeby sprawdzić cały układ pomieszczeń, gdzie rejestracja itd. oraz żeby porozmawiać z kadrą ?