reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Salsa moze nospe wez mocno boli?

Ja nie mam nawet podstaw myslec ze bedzie cos zle cycki mi sie zmienily wczoraj w wwanie to zauwazylam mam takie bardziej stozkowe sa zupelnie inne do tego te mdlosci i odrzucenie od wszystkiego...takze hormony buzuja musi byc ok:)

Karolina ja tez mam 26- 28 ja wiem kiedy mialam owu i kiedy doszlo do implantacji wiec wg mnie powinno juz byc serduszko oczywiscie wszystko tez od sprzetu zalezy:-( jakim lekarz dysponuje.

Dorota ja wczoraj wieczorem to zwymiotoealam po 5 min od zjedzenia makaronu tak mnie wzielo!! Damy rade:p najwzyej tyle nie utyjemy:p

Biorę buscopan, nie jest to mocny ból ale jednak czuję te rejony. Tez mam ciążowe objawy, mdłości i ból piersi, ale boję się bo jest bardzo wcześnie 4t 2d.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim mamuskom,ja po nast.badaniu,wykoncza mnie w tym szpitalu,beta wzrosla ponad 100%i to jedyna dobra wiadomosc,dzis trzeci zespol lekarzy mi robil usg i nie wiedza co widza,ciaza nie odpowiada wiekowi,moze byc pseudo jajo,nie wiadomo czy pozamaciczna czy nie,okropny taki brak wiadomosci.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was :)
dwa dni temu test w ciągu dnia (lekko widoczna druga kreska)dziś test w rana - widoczna już bardziej :) tak sobie licze na oko, że może być 2 tydzień ale moge sie mylić (okres miałam dostać 5.11):) Mój mózg póki co oszalał....:)

reklama
Do góry