reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tes wspolczuje tego co przechodzisz, musi być Ci bardzo ciężko. mówią kiedy powinno się coś wyjaśnić?

Tez wole Buscopan, zdecydowanie lepszy niż nosoa i ponoć bezpieczniejszy.

Kciuki dzis za wizyty! na pewno będzie dobrze.

Dobrze wiedzieć, że sama nie jestem z tym niespaniem..
W USA to Tragedia. U nas sje mówi, że to koniec świata..

reklama
Cześć dziewczyny

Czy można dołączyć? Wyglada na to, ze mam najstarsza ciaze, jakos szybko miałam owu i to moj 8-9 tydzień choć wg OM dopiero 7.
Byłam juz na USG dziec ma sie super, serduszko ładnie bije. To moja 3cia ciąża. Mam w domu Grzesia 4,5 roku i Michasia 2 latka

W załączniku maluszek

Załączniki

• IMG_2693.JPG
    IMG_2693.JPG
    154,4 KB · Wyświetleń: 117
Tea wspolczuje tej nie wiedzy...

Lilith szkoda gadac z tym.Trumpem...

Ja leze w lozku ogladam hbo go widzaialm jakis glupi film gwiazdy w moich oczach totalne.dnoo i kilo mulu!

Teraz patrze na chemie pewnie bede ryczec jak glupia bo to o raku jest...

Cześć dziewczyny

Czy można dołączyć? Wyglada na to, ze mam najstarsza ciaze, jakos szybko miałam owu i to moj 8-9 tydzień choć wg OM dopiero 7.
Byłam juz na USG dziec ma sie super, serduszko ładnie bije. To moja 3cia ciąża. Mam w domu Grzesia 4,5 roku i Michasia 2 latka

W załączniku maluszek
Super, że jest już serduszko i ładnie bije :)

Maziajka pewnie ze damy rade :)
My to w ogóle objawy mamy bardzo podobne jak nie te same - ciekawe czy płeć tez ta sama będzie :)))

Tea współczuję to musi być straszne czekać martwić się i jeszcze nikt nie umie Ci powiedzieć co się dzieje :((

Witam nowe mamy i gratuluję

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja leze dalej jeszcze tydzień. Miałam dziś usg i lekarze twierdzą ze coś widac. na szczęście nie plamie. Ale ten następny tydzień mnie przeraża. Lekarz mówił też ze w 11 tygodniu założy mi krążek lub szef. Pozdrawiam wszystkie mamusie

A ja leze dalej jeszcze tydzień. Miałam dziś usg i lekarze twierdzą ze coś widac. na szczęście nie plamie. Ale ten następny tydzień mnie przeraża. Lekarz mówił też ze w 11 tygodniu założy mi krążek lub szef. Pozdrawiam wszystkie mamusie
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok &&&

reklama
Do góry