Ja z imionami stwierdzilam, ze wstrzymam sie z wymyslaniem do konca pierwszego trymestru. 
Zaczynam tez myslec (choc staram sie tego oczywiscie nie robic ) o badaniach prenatalnych, ktore mam 9 stycznia ( teraz jest 9+3). Ja z kwestii wieku
) o badaniach prenatalnych, ktore mam 9 stycznia ( teraz jest 9+3). Ja z kwestii wieku  bede miala full zestaw (usg + test papp-a). Zastanawiam sie tylko czy nie umowic sie jeszcze dodatkowo prywatnie na samo usg genetyczne, bo chce miec dokladnie zrobione, a nie wiem jak bedzie wygladalo to "panstwowe"
 bede miala full zestaw (usg + test papp-a). Zastanawiam sie tylko czy nie umowic sie jeszcze dodatkowo prywatnie na samo usg genetyczne, bo chce miec dokladnie zrobione, a nie wiem jak bedzie wygladalo to "panstwowe"

Zaczynam tez myslec (choc staram sie tego oczywiscie nie robic
 bede miala full zestaw (usg + test papp-a). Zastanawiam sie tylko czy nie umowic sie jeszcze dodatkowo prywatnie na samo usg genetyczne, bo chce miec dokladnie zrobione, a nie wiem jak bedzie wygladalo to "panstwowe"

DOKŁADNIE TAKIE SAME JAK NASZE!
 DOKŁADNIE TAKIE SAME JAK NASZE!  Choć ostatnio padł jeszcze Julek, ale ja i tak wbrew wszystkiemu mówię, że Zosia
 Choć ostatnio padł jeszcze Julek, ale ja i tak wbrew wszystkiemu mówię, że Zosia