reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka trzymam kciuki za dzidzie brata, zdrówka

Inka super wieści, no ale jeszcze maleństwo wstydliwe hehe i testuje cierpliwość rodziców [emoji6]

Przyszła_mamusia witaj

Pumelova hehe grunt to zadbać o męża [emoji23] paczki wyglądają smakowicie

Linoone gratki, marzenia się spełniają [emoji6]

Bulkaasia ściskam mocno, to strasznie trudna sytuacja, ale zakończenie musi być dobre, nie ma innej opcji

Pumelova czyli jesteście zdrowe dziewczyny [emoji3] gratki

Oki mecz się zaczyna wiec trochę poleże i poogladam o potem sprzątanie, pakowanie, jutro kierunek Mazury

reklama
Dziewczyny czy leki na tarczyce - euthyrox mogą podnosić ciśnienie? Wydaje mi sie ze kiedyś coś takiego czytałam ale nie jestem pewna. Od pn to biorę a od wczoraj niestety rośnie ciśnienie :(

Linoone gratuluje synka :)
Kasiulka! to straszne przez co przeszła bratowa, niech odpoczywa i wraca do formy, no i mały żeby był zdrowy życzę :)
bulkaasia bardzo mi przykro :( ale postaraj się być dobrej myśli, ja myslę że wszystko jest możliwe, trzeba wierzyć i się nie denerwować, trzymaj się :*
Lilith zdrówka :) ja byłam u lekarza, oskrzela czyste, więc mam się leczyć metodami nauturalnymi :) inhalacja, herbata z miodem i malinkami, i wygrzewanie. dostałam L4 na tydzień, nawet się cieszę bo odpocznę trochę :) bo to wstawanie o 5.30 jak się jest chorym dobijało mnie...
pumelova czyli nie ma co się martwić tylko cieszyć się ciążą :) to może ja powiem coś co mi lekarz powiedział jak pytałam jak to jest z twardnieniem brzucha - powiedział że brzuch jest twardy jak deska, wtedy jest to nie bezpieczne, inne spinanie, ciągnięci to normalne.

Linoone mi lekarz polecił iść z kimś, jakby mi się miało słabo zrobić ;> nie jest to takie straszne, ja lubię słodycze więc pół kubka było bez znaczenia, przy drugim pół przydałoby się czymś zagryźć ale spokojnie dałam rade:p

aha dzięki! kurde wszyscy mecz mecz mecz a ja gotuję - jutro organizuję wieczór panieński :D

abed ale ja tego nie rozumiem właśnie jak jest twardy. jak stoje i go dotykam to jest cały napięty bo mi się skóra naciągła :D:D może być bardziej twardy?!

Bulkaasiu, wiem, że na obecną chwilę wydaje Ci się, że jest beznadziejnie, ale nie jest. Dziewczynki żyją i to jest najważniejsze! Nie zakładaj, że się pogorszy, a nóż będzie bez zmian i będziecie czekać do rozwiązania. Owszem, szybszego rozwiązania, ale czasami inaczej się nie da i Maluszki będą dochodzić do siebie i nabierać sił w inkubatorach. Wiem, że rozchodzi się o ilość wód, ale czy waga nadal nie jest tak znaczna między Nimi? Twoja Malutka AFI ma 2, mój Synek miał kompletnie 0 i rósł i rozwijał się prawidłowo przez 8 tygodni. Wypłacz się, a potem wytrzyj nosek i pomyśl, że jednak jest jakiś plus tej sytuacji, nie jest gorzej, owszem nie można wykonać operacji, ale może tak ma być. Może "ten u góry" właśnie czuwa nad Wami, bo kto wie co by było po operacji... Tulę do serducha :*

Reszcie dziewczynom gratuluję wizyt.

Tym co mi napisały co to jest grzybek, dziękuję, bo już myślałam, że coś złapałam, ale to jednak jakieś otarcie...

Bułkaasiu - przykro mi :-(. Liczyłam na to, że dzisiejsza wizyta na usg będzie bardziej optymistyczna.
Trzymam kciuki za obie Dziewczynki - oby wszystko potoczyło się dobrze.
A Tobie Kochana życze duuuuuzo sil i niezatraconego optymizmu w walce z obecną sytuacja [emoji8]. Tule mocno

Linoone - gratulacje [emoji5]

reklama
Kasiulka to polskie zilone tantum można na gardło w ciąży??

Straszny poród ale najważniejsze, że wszystko dobrze!! Ile strachu musieli się najeść rany..

Pola plukam właśnie, dziękuję :*

Mafu miło, że jesteś :)

Kasia tragedia.. Ja jeszcze nad wodą mieszkam.. Przewialo nam z ogrodu wielka trampoline, zresztą kilku sąsiadom tak samo.. I polamalo mi gazibe.. Tragedia.. Syn nie mógł sam na nogach ustać, miekismy 100mil /h..
Drogi pozamykane, pociąg nie działał, wszystko latalo na drodze, cholernie niebezpieczne. Ale nie pierwszy, nie ostatni.

Morela to jak ja ale już dziś nic nie boli. A Ty jak się czujesz??

Pumelova jeszcze tak nie miałam jak Ty opisujesz iniektore z dziewvzyn, że tak nisko kopie. I nie chce wiedzieć jakie to uczuvie :p
Tez mam za to ten biały śluz, wodnisty i mocno wyciekajacy.

Nika zdrówka dla psiaka.

Z wedzonych jadłam łososia i makrele.

Inka gratuluję udanej wizyty :)

Na grzybka jak Maziajka pisze. Kiedyś miałam też brzydszy śluz, nawet jak serek i śmierdzi. Czuje się dyskomfort, puchnie tez.

Linoone haha sie udalo!! Gratuluje!!

Bulkaasia nie mogą dolać wód?? Wiem, że tak robią ale nue wiem w jakich przypadkach.
Przykro mi.. Na sierpniowkach przechodzilysmy podobna historie u koleżanki..

Pumelova oo ten kefir, najlepsze porównanie!!
Ciesze się, że wizyta udana i wszystko dobrze.

Abed oby Ci szybko minęło. Tez takie same metody mi zostały. Kiedyś świetnie działało cytryna, miód, czosnek i malina ale zgaga po tym mega i aż wymiotuje :(
Syrop z cebulki zrób i dodaj cytryne, dobrze działa i te plukanki z soli

Kochane ale sztorm u nas.. Straciłam trampoline wielka i gazibe, nie mówiąc, że prawie wjechalismy w kosz który na nas polecił droga.. Kiepski dzień.. A tyle spraw do załatwienia., jak sie uspokoi to mąż z sąsiadami idą razem zbierać rzeczy po innych ogrodach.. Mój mały nawet nie mógł ustać sam na nogach..
Zmęczona jestem, niewyspana i rozdraznion przez chorobę..

Zrobiłam sobie rosolek :)

Do góry