reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova nic innego mi się nie podoba. Zawsze planowałam takie imiona tez dla dzieci a marzyłam o większej gromadce.. Stąd podobieństwa ale teraz jest inna sytuacja.. I zamiast traktować jak dawniej to jako inne imiona traktuje podobnie..
Aktywne dni są najlepsze :)

Linoone wow, to ja i podbiegne wspinam się na szafki etc ale butów juz normalnie nie założę..co się nasapie to,wiem a obcięcie pazurów w nogach.. I jak kucne to ledwo wstanę..

Misia a co to masz za szafkę na te ciuszki? Ta kolo malma?

reklama
Hej dziekuje za dobre slowa dziewczyny:-) bardzo sie ciesze ze mala juz nie tak mala czuje sie jakos bezpieczniej.

Ewella90 moja tez nie raz mniej kopie najwazniejsze ze ja czujesz.

Pumelova ja dzis zjadlam tylko sniadanie o 9 i pojechalam do lekarza na 13.30 niestety sie przeciaglo i bylam po 16 w domu myslalam ze konia z kopytami zjem...a przed chwila jeszcze koktajlu mi sie zachcialo:D

Misia nie szalej za bardzo! Szczegolnie z tymi kartonami.

Linone podziwiam a gdzie pracujesz?

Maziajka, lubimy takie dobre wiadomości[emoji4][emoji4]
Jeny, jaka duża Kobietka już jest[emoji7][emoji7]

Pumelova, pięknie wyglądasz w nowej sukience, tak kobieco i bardzo zgrabnie[emoji106][emoji106]

Lilith, znowu jakąś choroba u Was? Chyba limit chorobowy masz w tym roku wyczerpany za nas wszystkie[emoji26][emoji26]

Liloone, mnie ciąża nauczyła, że nie można nic planować[emoji6] Plany sobie, ciąża sobie[emoji6][emoji6] Fajnie, że możesz i chcesz dalej pracować.
Tylko dbaj o częste zmiany pozycji, bo załatwisz się jak ja[emoji26]

Aniek42, super, na dobry cukier polecam lody w nagrodę[emoji23]

Dziś humor zdecydowanie lepszy. Poranne zakupy online zaliczone (schną, wyprasuję i się pochwalę), po 20.00 koleżanka przywiozła wózek i fotelik. Póki co stoją na klatce rodziców, jutro tata przyniesie do góry i będę patrzeć na nie godzinami[emoji16][emoji16] byłam z kuzynką na spacerze i pizzy, zrobiłam pranie w ciągu dnia, ogarnęłam troszkę w domu. Wyprałam zasłony i firany i jutro poproszę mamy pracownicę żeby je powiesiła bo z moim 154cm to nie poszaleje z karniszem na wysokości 4 metrów nawet z drabiną[emoji23][emoji23]

Dobrej nocy[emoji8]

Lilith to zwykły PAX tylko z małymi drzwiczkami :) w calej sypialni mam PAXa 2m na jednej ścianie i 1,5 na drugiej. Małemu chciałam małą na poczatek żeby nie nakupowac za dużo.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,

U mnie weny na pisanie brak, a więc tylko :

Dzięki dziewczyny za wsparcie, w środę jadę do szpitala na dodatkowe badania i okaże się co dalej

Maziajka super wieści, gratuluję

Spokojnej nocki wszystkim [emoji5]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Cześć Dziewczyny! Wita się tylko na chwilkę, mam tyle do nadrobienia, mam nadzieje ze w podróży Was doczytam albo dziś w pracy jak będę mieć czas. Cały weekend byłam zalatana i wczoraj tez. Dziś wieczorkiem wyjeżdżamy do Polski!!! Strasznie się cieszę! W końcu się doczekałam.
Mam nadzieje ze zdrowie Wam wszystkim dopisuje.
Miłego dnia Kochane![emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova, to miałaś pracowity dzień [emoji6]
Maziajka, gratuluję wizyty [emoji4]
Ewella, tobie również [emoji4]
Lilith, współczuję choroby synka..
Na imię macie jeszcze trochę czasu, coś na pewno wymyślisz.

Ja planuje pracować do końca maja i mam nadzieję że uda mi się wytrwać w tym postanowieniu [emoji6] Bo w sumie czemu nie, jak mi nadal nic nie dolega jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości.. żadnych bóli, z kręgosłupem i stawami ok. Spokojnie się schylam, wiąże buty. Siadam często na podłodze i błyskawicznie mogę się podnieść.. po prostu czuje się normalnie. Zadyszki też nie łapię.. Jedynym minusem są kopniaki małego. On teraz praktycznie ciągle jest w ruchu, ciągle go czuję i czasem te jego wygibasy robią się nieprzyjemne.. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli tylko lubisz swoją pracę to jasne :) nie sugeruj się że większość już na wolnym. Ja chciałam wręcz do ostatniego dnia pracować ale to dopóki mnie nie dosięgło złe samopoczucie:p może tobie się uda do końca mieć dobre, życzę ci tego i zazdroszczę :)

Maziajka super!:) Jaka duża pannica z Jagodki już:)

Lilith jejciu, znowu się przyplatalo coś, biedny Dex....

Aha dobrze, że jedziesz to skontrolować, zawsze dobrze żeby jeszcze jakiś inny lekarz przebadal, a Ty już na spokojnie będziesz mogła wypytać o wszystko.

Madziat udanej podrozy!:)

Dziewczyny fajnie, że szkolicie już zastępców w pracy, bo ze spokojem pozniej będziecie chodzic, bez stresu że przyplata się jakieś L4:)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Gratuluję wszystkim wizytującym wizyt, dzieciaczki pięknie przybierają na wadze..[emoji4]

Maziajka u was piękna kluseczka rośnie :)

Chorującym dużo zdrówka..

My zaczęliśmy malowanie..w domu sajgon..
Nastrój kiepski ,waga znowu wzrosła(mimo że się nieobjadam) w wc to niepamietam kiedy byłam..nawet syropy od poloznej na mnie niedzialają..(dodam że próbowałam już siemię lniane z wodą, kiwi naczczo, jabłka i śliwki staram się jeść dziennie..suszone śliwki..nawet wypicie wody w której kisily się cała noc.., sok z owoców specjalny na przeczyszczenie..dosłownie nierusza mnie nic..[emoji20] )
Łączę się w bólu z tymi co narzekają na kregosłup..coraz bardziej boli mnie odcinek przy kości ogniowej..to samo było w pierwszej ciazy (tylko trochę później..aż mnie tam skorcze łapały..i nieszlo się ruszyć..)

Trochę z rana ponarzekalam..
Mimo wszystko życzę kazdej z osobna miłego dnia..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry