pumelova
Fanka BB :)
Coralic mam nadzieję że nie będziesz miała zakazenia! Trzymaj sje!
Niestety do domku jutro bo musze być 48h od porodu a mam dopiero w tej chwili, na wizycie nie bylo jesscze 48. Małej spadła waga ale w normie :-)
Abed narazie patrzę czy oddycha jak śpi ale wierzę że mi się znudzi, ciekawa jestem jak długo można nie spać
 ale wierzę że mi się znudzi, ciekawa jestem jak długo można nie spać 
Oglądały mnie polozne, mleko mam piękne tylko mam często przystawiac a mała się upomina co chwilę więc maziajka wisi na mnie więcej niż nie wisi. Tylko w nocy był spokój. Ale te pielęgniarki powiedziały żeby właśnie częściej dostawiac bo mleko dobre
Misia kciuki !! Kiedy będzie rozwiazanie??? Aa widzę że nie wiadomo:-) oby szybciutko poszło!
Aga km nie :-)
Ewella niestety gin się nie zgodzil dokup , mi już wziął mąż do prania 3 bo widziałaś że leżę pod oknem w sloncu:/ masakra
 dokup , mi już wziął mąż do prania 3 bo widziałaś że leżę pod oknem w sloncu:/ masakra 
Katja ale zajebiste foty!
Jak modelka!
Karuzela biedactwo zdrówka Ci zycze (
(
Ola W mi mega pomogło wymoczenie w wodzie z sola. Pół szklanki soli na wodę przykrywajacaca stopy - i ból minął jednorazowo ale zawsze coś:-)
Oj szkoda że nie pomaga, mnie bolały w taki sam sposob
Kylesa nawet nie pamiętam po ile ten purelan ale smaruje bo mam 

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety do domku jutro bo musze być 48h od porodu a mam dopiero w tej chwili, na wizycie nie bylo jesscze 48. Małej spadła waga ale w normie :-)
Abed narazie patrzę czy oddycha jak śpi
Oglądały mnie polozne, mleko mam piękne tylko mam często przystawiac a mała się upomina co chwilę więc maziajka wisi na mnie więcej niż nie wisi. Tylko w nocy był spokój. Ale te pielęgniarki powiedziały żeby właśnie częściej dostawiac bo mleko dobre
Misia kciuki !! Kiedy będzie rozwiazanie??? Aa widzę że nie wiadomo:-) oby szybciutko poszło!
Aga km nie :-)
Ewella niestety gin się nie zgodzil
Katja ale zajebiste foty!
Jak modelka!
Karuzela biedactwo zdrówka Ci zycze
Ola W mi mega pomogło wymoczenie w wodzie z sola. Pół szklanki soli na wodę przykrywajacaca stopy - i ból minął jednorazowo ale zawsze coś:-)
Oj szkoda że nie pomaga, mnie bolały w taki sam sposob
Kylesa nawet nie pamiętam po ile ten purelan ale smaruje bo mam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom