Emol - u mnie taka sytuacja ze mojemu lekarzowi ( syn tego ktory teraz mnie prowadzi ) urodzil sie synek z wadą serca i zrezygnował chwilowo z pracy w przychodni do ktorej chodze  u jego ojca bylam tydzien temu drugi raz dopiero
 u jego ojca bylam tydzien temu drugi raz dopiero  sympatyczny czlowiek , zastępca ordynatora oddziału gdzie bede rodzic ale jakos pewniej czułam sie u jego syna ;p wiecej informacji itp[emoji14]myślałam zeby w tym tygodniu odwiedzic na prywatnej wizycie tego wczesniejszego ale w sumie sama nie wiem czy jest potrzeba
 sympatyczny czlowiek , zastępca ordynatora oddziału gdzie bede rodzic ale jakos pewniej czułam sie u jego syna ;p wiecej informacji itp[emoji14]myślałam zeby w tym tygodniu odwiedzic na prywatnej wizycie tego wczesniejszego ale w sumie sama nie wiem czy jest potrzeba  

Haha no mój chcial zeby dzisiaj w jego urodziny sie urodzil a teraz mowi ze fajnie jakby w nocy sie zaczęlo bo nie chce mu sie jutro do pracy jechac tez powiedzialam zeby pogadał z Domisiem bo ja niestety nie decyduje
 tez powiedzialam zeby pogadał z Domisiem bo ja niestety nie decyduje  

A wgl wczoraj urodzila moja znajoma córeczke termin miała na 4.07
 termin miała na 4.07 pozazdroscilam jej troche ;p
 pozazdroscilam jej troche ;p 
Lece spac bo troche ogarnelam mieszkanko po mini imprezce i padam[emoji14]dobranoc :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no mój chcial zeby dzisiaj w jego urodziny sie urodzil a teraz mowi ze fajnie jakby w nocy sie zaczęlo bo nie chce mu sie jutro do pracy jechac
A wgl wczoraj urodzila moja znajoma córeczke
Lece spac bo troche ogarnelam mieszkanko po mini imprezce i padam[emoji14]dobranoc :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

no dziś to jakaś masakra była.
no dziś to jakaś masakra była.