reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol trzymam kciuki i życzę szybkiego porodu jakby się jednak zaczęło w nocy :)

Alex gratuluję zdanych egzaminów

Patuszka faktycznie ładna waga ale chyba już jakos drastycznie urośnie przez ten tydzień ;)

Anita oby Ci szybko zleciał czas w szpitalu

Co do ginka to mój ze mna nie chodzi bo zazwyczaj jestem umówiona tak, że on w robocie siedzi także nie ma problemu, że go muszę wypraszać czy też zachęcać do pozostania. Był ze mną tylko na dwóch usg bo akurat jedno było w sobotę, później olał i nie poszedł na to ważne genetyczne (11-12tydz) więc mu zrobiłam awanturę (najpierw się nie odzywałam a potem wyrzuciłam mu wszystko i zrozumiał swój błąd haha ) więc na następne to się urywał z roboty aby być haha a później to tak jak pisałam już mi mało zależało aby go ciągać :)

Skąd wiecie, że główka jest nisko czy wysoko?

reklama
Witajcie! Do mnie goscie przyjechali i nawet nie mialam kiedy poczytać... zatem nadrabiam [emoji6]

Joanna84 - ogromnie gratuluję! [emoji4][emoji7] w którym szpitalu leżycie?

Pumelova, super ze wy juz w domu! Wspaniale [emoji4]

Jenny, mój Krzysiek też nie pomyślał o żadnym miłym niespodziankowym prezencie i tez mi bylo przykro... obawiam się, że jak mu nie powiem wprost to tym razem tez nic nie będzie. Ale czy o to chodzi żeby facetowi podpowiadac..? Ech...

Karuzela, tez super ze wy juz w domu!!! [emoji7]

Witaj Joanna_d!!![emoji4]

Misia, gratulacje! !! Hihi faktycznie klusek! [emoji4][emoji4][emoji4]

Aim no właśnie, nie kumam czemu nawet polozne niektóre mówią o tych pazurach jakby to byl naprawdę problem. .. moja mowila ze nie ma znaczenia czy hybryda czy pomalowane, ze to stare sposoby są.

Dziś ogarnelam dopiero torbę... no i slabo mi się miesci wszystko kurka. .. macie tylko 1 czy na dwie torby lecicie?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa ja jeszcze prawie nic nie mam do torby, w zasadzie torby tez nie mam haha ale ogólnie to planuje śmigać z jedną :)

Anita racja. W przyszłym tygodniu będziemy hurtowo rozpakowywać brzuszki:-Dale fajnie.

Aga_km dokładnie nie wiem w jakie rejony. Mąż mówił, ale ja na razie nie przywiązuję do tego wagi. Kolega(a właściwie jego teść) ma tam dom przy samej plaży i jesteśmy na tydzień zaproszeni, ale to się okaże jaka Maja będzie.

Patuszka ja tam mojego nie wypraszam z gabinetu i nie spotkałam się żeby lekarz wypraszał.

Kylesa ja jestem od kilku dni spakowana. Mam jedną torbę, ale ja nie mam zbyt dużo z listy do zabrania. u mnie w szpitalu większość rzeczy zapewniają.

Anita moje gratulacje! Jejku jak szybko się dzieje! Życzę zdrówka okruszkom <3
Jak ty się czujesz?

Patuszka bardzo fajna waga:D powodzenia przy porodzie:D eh co za facet:D mój nigdy ze mną nie wchodzi do gabinetu bo mi gin robi usg na samolocie:D

Aga km już rozumiem:D no za chwilę będziemy mieć prawdziwy baby boom:D

Aniek no i super:-))) dobry szpital dobry personel. Bedzie fajnie;-)

Kylesa ja miałam jedna walizkę ale taka wielka która biorę na tydzień na wakacje:D

Anita GRATULACJE[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Anita gratulacje! Życzę Wam dużo zdrowia! Mam nadzieje ze z Maluszkami wszystko dobrze i ze z Ty tez szybko dojdziesz do siebie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Urodziłam. Jego serduszko nie dawalo rady-szybka decyzja.
1.21 chlopak 1.23 dziewczynka on 1500 z groszem a ona 1600 z groszem. Właśnie mnie przewiezli na sale pooperacyjna.
Anita - ogromne gratulacje!!!!
Jakie Maleństwa Anitko - usg sporo się pomyliło [emoji58]. Nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć w trakcie badania... Dobrze, że tak expresowo zareagowano. Wypoczywaj teraz i nabieraj mega dużo sił, co by jak najszybciej dojść do formy dla swoich Maleństw [emoji8].

Witajcie Okruszki po drugiej stronie brzuszka [emoji173][emoji173]!!!
Duże zdrówka i sił całej trojeczce życzę.

Edit. Właśnie odszukalam Twojego posta z wizyty u gin - wagi Maluszków były w granicach 2300 i 2800 g. Także strasznie duża wagowo różnica. Informuj Nas co z Maluszkami. Tule mocno :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry