reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova najczęściej też tak mam ze karmię to ktoś dzwoni. Tylko ja jeszcze Man kombi bo nie ma podpisanych domofonow i ludzie obcy dzwonią do mnie bo właściciel nie odbiera to dzwonią po kazdyum przycisku. Już parę razy mówiłam mężowi ze pójdę z flamastrem i podpisze...

reklama
Emol to jeszcze gorzej:D ja mam ta świadomość że jak ktoś dzwoni to musi być do nas bo w domu mieszkamy w dwie rodziny. Chociaż łazi jeden menel którego już raz zwyzywalam bo pijany chodzi, więc zawsze najpierw zerkam kto a potem otwieram.

Coś tu ucichlo na forum :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Noo na prawdę cicho. Mąż zrobił spaghetti, K u dziadków, L niby śpi, pewnie zaraz będzie darcie, za oknem leje. Za kilka dni mam ur i rodzice mi dali już dziś piękna branzoletkę ze Skorpiona ( uwielbiam ten sklep!) :-) :)

K ma ur razem ze mną i kupiłam mu cudowny motorek z Clementoni, wczoraj przyszedł, był zachwycony. Ale dziś już odesłaliśmy go , bo dźwięk nie działał po godz:hmm: Kurczę mam nadzieję, że naprawią i szybko odeślą .

Po chorobie jeszcze mi został taki rwący kaszel, massssakra.

Emila się usypia a ja jej robię porządki w ubrankach, kurcze ile tego mam na 62...ostatnio dostaliśmy od różnych osób pajacyki takie same wszystkie tylko w różnych rozmiarach, wszyscy kupili w Next hehe rzygać mi się chce tym różowym[emoji3]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pumeliva to przynajmniej z okna widzisz bramę. Ja jej nie widzę. -.- więc czasami czekam na kuriera, ktoś dzwoni to otwieram a tu do właściciela. A najgorzej to i tak mają sasiedzi, bo nie ma do nich pociagnietych Lini na domofon (z jednego mieszkania 2 były zrobione) i u nas domofon jest. To jak ktoś do nich przychodzi to też dzwonią po naszym domofonie -.-

Kasia ja też raz dostałam tą samą bluzę w tym samym rozmiarze tyłko na szczęście chociaż kolor inny. A nie mówię ze mój Artur również dostał różowe (ewidentnie dziewczęce) rzeczy. Wiec ciesz się ze chociaż płci ci nie pomylili

Kylesa u mnie podobnie Hania zasnela o 22 a pierwszy raz jeść o 5. Cudowne nieznane mi wcześniej uczucie. Oczywiście obudziłam ją bo pare razy wcześniej ją sprawdzałam bo dziwne to dla mnie bylo [emoji12]

Ja też właśnie porządki robie, chowam za małe ciuszki, 62 jeszcze się nadają ale nie wiem jak długo, 68 czekają w gotowości a ja zaczynam polowanie na okazje to 74 pokupuje [emoji28]

A i przygotowania do zimy która mnie przeraża rozpoczęte, śpiworek wybrany tylko zamówić, mufki wybrane tylko zamówić [emoji5]

A ja od wczoraj przeziębiona, chyba zatoki, mega słabo się czuję i schizuję się że małą zarażę [emoji53] a ona dodatkowo w poniedziałek szczepiona była to już w ogóle [emoji26] no nic, mam nadzieję że będzie dobrze, a mam prawie 6 kg bobasa [emoji16] (5900 dokładnie)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny sorry ze o sobie, ale zniosłam to ledwo.
Byłam szczepić Kubę. Dostał infarnix hexa. Bo tak zaleciła pediatra a neurolog zalecił acelularne.
Płakał bardzo. Po 20min zasnął. A ja mam paranoje na najbliższe 72h.
Któraś tym szczepiła?

Normalnie umieram ze stresu. Czułam sie jakbym mu robiła najwieksza ktYwfe. ZelaszcA ze nie jestem przekonana co do słuszności tej sCepionki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chybra pochwal się bransoletka [emoji173]

Kasia831 mi się jeszcze różowy nie znudził [emoji173][emoji16] pamiętam jak pierwsze ubranka kupiłam kremowe z założeniem że nie będę różowych kupować [emoji23]

Emol to gorzej masz z tym domofonem :D u nas są 2 mieszkania a i tak mylą bo my jesteśmy 1 mieszkamy na dole a na domofonie 1 jest nad 2 i to już jest niedoogarniecia[emoji16]

Judith haha pamiętam też taka pierwsza noc. Strach patrzeć do łóżeczka i to zaskoczenie że po prostu spi[emoji23]
Muszę mufki zakupic, masz jakieś fajne?
Super waga! Zdrówka Ci życzę!

Ola W niestety nie znam się na szczepionkach, szczepilam hexacimą. Ale stesowalam się okropnie tak jak Ty. Trzymam kciuki żeby dzisiejszy wieczór i noc były w porządku bez gorączki:-) :*

20171011_152437-1.jpg
Taka, na zewnątrz złota, w środku ma srebrne listki. Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam dostawać biżuterię:laugh2:

Załączniki

• 20171011_152437-1.jpg
    20171011_152437-1.jpg
    729,1 KB · Wyświetleń: 423
Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 825420 Taka, na zewnątrz złota, w środku ma srebrne listki. Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam dostawać biżuterię:laugh2:
Piękna [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja też[emoji16] Chociaż połowa tego co dostaje jest nietrafiona.
Ale mąż już wie co lubię to najważniejsze[emoji16]

Do góry