reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Paninka znam to:D każdy dzień inny:D raz aniołek a raz masakra:D ale super że pojedziecie na weekend! Śliczne zaproszenia i ubrania [emoji173] ja właśnie wystawiłam naszą kiecke z chrztu na olx [emoji16]

Kasia831 [emoji106] dzięki za czarny scenariusz[emoji6] jak chodzę do wc to wózka nie biorę [emoji6]

Aim gratulacje! Nie każdemu by się chcialo[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W dobre :D ale powiem Ci że też oslonke woze w koszyku i mówię jakby wypadła to nadepne przecież i nie zginie Ale widzę że można zgubić ;)

Paninka bardzo ładne zaproszenia :) fajny pomysł na weekend ja dopiero wróciłam ale też bym znowu gdzieś pojechała ;) dobrze że lada pogoda to można dzień spędzić na spacerach :) oby Wam pogoda dopisała też w weekend :)

Ja nie podaje nic oprócz cyca próbuje czasami wodę jej dac ale w ogóle nie chce pić z butelki.

Aim gratuluje powrotu do samego kp :)

Aim a w jakiej postaci kupojesz ten slod jeczmienny ? I gdzie ? Moze ja tez sprobuje, ja nie daje mm ale ostatnio maly je w nocy co 2h :-( wiec chyba malo mam mleka

My wrocilismy z Rabki. Tuz kolo domu mielismy wypadek :-( maz chcial tira wyprzedzic a on nie widzial i zaczal wyprzedzac. Prawie nas zepchna z drogi na szczescie nic nam sie niestalo. Oprocz tego ze auta caly bok ma przejechany. Nie musze mowic ze jechalismy z dziecmi.

Boze Abed, dzieki Bogu Wam nic sie nie stalo.

Paninka sliczne ciuszki na chrzest! Oby pogoda jeszcze dopisala u Was!:)

Aim super! Napisz prosze gdzie jupujesz i jaki ten slod jeczmienny, ja nadal sciagam jddynie po 30 ml mleczka, to jest 1/4 porcji:( zazdroszcze ze Tobie sie udalo...cos robilas jeszcze oprocz picia slodu?

My po chrzcie, wszystko wyszlo pieknie i byla super pogda:) mielismy chrzest w sobote, na rowne 3 mies. Oliwci:)

Aim super, nie powiem zazdroszczę [emoji6] mi endo poleciła przejsć na mm bo korzyści z mojego karmienia są mniejsze niż niebezpieczeństwo dla mnie z powodu braku leczenia [emoji25] i niestety powracamy do prochów eh.

Abed całe szczęście nic Wam bie jest! Ah z tymi tirami, dajcie spokój [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hejka dziewczyny,

Nie mogę ostatnio się ogarnąć i znaleźć czasu na pisanie, ale czytam , przynajmniej tyle [emoji6]

Abed jak dobrze słyszeć, że Wam nic się nie stało ufff a co do karmienia to mojemu też się co raz zmienia, raz śpi pół nocy,a raz budzi się co chwila, może to ten nasz modny Skok [emoji6]

OlaW no to ładnie, współczuję może ten noname nie będzie taki zły

Aim gratuluję [emoji106][emoji106][emoji106]

Paninka super będzie odstrojona księżniczka [emoji4] śliczne zaproszenia

Ja z ta Wit d różnie, staram się podawać codziennie, ale czasem zapominam tak jak i o euthyroxie

Pola to super, wygoniony diabelek [emoji39] i jeszcze pogoda dopisała [emoji106]

Dzieci ogarniete, śpią, chociaż Miki coś tam skrzeczy. Ja juz tez w koszuli , chyba idę spać

Aaaa dziś było spotkanie mam z Warszawy [emoji4] spacerek po parku [emoji4] i dzięki temu , że mój maluszek postanowił nie spać przetestowałam nosidełko tula i powiem Wam, że mi się podoba , ale co najważniejsze Miki tez całkiem zadowolony. Wracałam z nim w nosidle, bo cwaniak jak juz się obudzil to w gondoli polezec nie chcial

1508356682-aaaaaa.jpeg

Do góry