pumelova jaka waga  jesteście grubaski
 jesteście grubaski  prawie 7 kg
 prawie 7 kg  my ostatnio 6680 g
 my ostatnio 6680 g  a z karmieniem to wygląda tak że je cycka o 19 później ok 1 lub drugiej i dwie godziny później... później ok 6 jak wstajemy to nie chce, jej jeszcze ok 11 jak idzie spac, a wszystko na śpiocha tylko je
 a z karmieniem to wygląda tak że je cycka o 19 później ok 1 lub drugiej i dwie godziny później... później ok 6 jak wstajemy to nie chce, jej jeszcze ok 11 jak idzie spac, a wszystko na śpiocha tylko je  a i butli nie weźmie
 a i butli nie weźmie  więc ściągam dwa razy dziennie rano i wieczorem
 więc ściągam dwa razy dziennie rano i wieczorem  robię na tym kaszkę ... ale jak długo dam radę to nie wiem ...
 robię na tym kaszkę ... ale jak długo dam radę to nie wiem ...
Chybra no saran to niebezpiecznie, dobrze że nic się nie stało, my też ostatnio z sarnami się mijaliśmy, ale mąż widział i bardzo zwolnił
Kasia dobrą jesteś matką to że poćwiczysz czy posprzątasz jak mała się bawi to normalne
 to że poćwiczysz czy posprzątasz jak mała się bawi to normalne  

Ola ja też mam taką marudę, dziś zamknęłam się w pokoju żeby mnie nie widział tylko czas z tata spędził to tylko słyszałam jak jęczał

Chybra no saran to niebezpiecznie, dobrze że nic się nie stało, my też ostatnio z sarnami się mijaliśmy, ale mąż widział i bardzo zwolnił
Kasia dobrą jesteś matką
Ola ja też mam taką marudę, dziś zamknęłam się w pokoju żeby mnie nie widział tylko czas z tata spędził to tylko słyszałam jak jęczał

.
.