Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Agatka jak są upały to też nie chce jeść za dużo, więc pozwalam na lody, robię galaretki, je więcej tubek z musami hmm tyle raczej. To jak miała infekcje i gorączkę to takie rzeczy jadła (2 tyg temu) bo teraz wróciła do siebie.Dziewczyny powiedzcie że wasze dzieci też nic nie jedzą, bo już kompletnie się zalamie. Młody ciągle z piatkami walczy. Jest na półmetku. Kupki tragedia, do tego wymioty. Nie chcę mi nic jeść. Dziś zjadł pół suchej bułki i butelkę mleka. Ostatnio jedyne co je to sucha bułka, już mi pomysłów brakuje. Warzywa nie tknie żadnego, przemycalam w zupkach, ale teraz to po za pomidorowa nic nie ruszy. Placki, kopytka, naleśniki nic nie zje. Czasem owocka np. Jabłko. W zeszłym roku pięknie jadł arbuza, teraz nie ma mowy. Nawet ciastek i lodów nie chce. Dobrze wygląda każdy mówi, ale ja się o niedobory martwie. Nie jestem za witaminami sztucznymi, ale jeszcze trochę i po nie siegne. Macie jakieś doświadczenia?
Współczuję choroby! Ale rozumiem że wariujesz haha ja kocham nasz żłobekMisia - a niedobory to wiesz. Moj nadal nie je miesa, a zelazo i ferrytyne ma w normie i to nie w najnizszej.
U nas nadal choroba. Z niby wirusowki zrobiło sie zapalenie oskrzeli, a obecnie zapalenie ucha. Siedzimy juz 2 tyg w domu. Ja juz cbyba zwariowalammlody za to lata i skacze.
Czytałaś gonzaleza moje dziecko nie chce jeść? Ja sobie wyluzowalam jak przeczytalamMisia u nas większość życia Kuby to walka o jedzenie... Chwilami to już jak wariaci wyglądaliśmy pajacując przy tym foteliku żeby zjadł... Na szczęście jako tako w ostatnich dniach je, ale rozumiecie to?! Moje dziecko nie lubi truskawek!!! Ja tego nie czaję, bo mogę jeść wiadramia on woli np świeżego ogórka
Szymko dziś kończy 3msc i jeszcze chwila, wskoczy na siatki centylowe, a był bardzo poniżej :-)