kinga30
Fanka BB :)
Smoczek hahaha tel sobie sam wybrał inna wersjęJaki skoczek?
Moja paczka będzie jutro :|
Wysyłka standardowo do pracy, i jak na złość kuriera jeszcze nie było, a O wyszedł już z pracy... Trudno, będzie jutro [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Smoczek hahaha tel sobie sam wybrał inna wersjęJaki skoczek?
Moja paczka będzie jutro :|
Wysyłka standardowo do pracy, i jak na złość kuriera jeszcze nie było, a O wyszedł już z pracy... Trudno, będzie jutro [emoji6]
Aaaaa [emoji23]Smoczek hahaha tel sobie sam wybrał inna wersję
Zobaczymy czy się sprawdziSuper wygląda bardzo konkretnie![]()
Haha a ja się zastanawiałam po co Ci tak wczesnie skoczek [emoji23]Smoczek hahaha tel sobie sam wybrał inna wersję
Przezorny zawsze ubezpieczony [emoji23]Haha a ja się zastanawiałam po co Ci tak wczesnie skoczek [emoji23]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] A ja jestem jakąś zabombonna i chociaż już i tak coraz bardziej się rozkręcam to lozeczko i wózek wzbudzają we mnie jakaś blokadę:/ wiem może dla niektórych to głupie , ale tak mam i niewiem kiedy się przekonam przy ostatnim pobycie w szpitalu obiecałam sobie , że to ogarnę po powrocie do domu, ale odwlekam to i odwlekam:/
Do mnie przyszedł wlasnie aspirator do noska i skoczek
Nie smoczek hahahahaMoże ogarnij w połowie- zamów i nie rozpakowuj..?
Skoczek?
Coś Ty jeszcze ja w życiu skoczka nie miałam hahahahaHaha a ja się zastanawiałam po co Ci tak wczesnie skoczek [emoji23]
Ja jestem zadowolona. Stelaż złożony się mieści do bagażnika ale.... Zależy jakiego. W Matizie go nie upchniesz. Starszy syn jest z końca lipca i w gondoli jeździł do stycznia początek lutego. Potem spacerowka ale musiałam bo już siadal i leżeć nie chciał na spacerach to miałam stracha tak go wozić.Jesteś z niego zadowolona? Czy stelaż po złożeniu zmieści się do auta? Gondola wystarczy do 7-8 miesięcy?![]()