reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny!

Ale zrobilyscie mi smak na nalesniki:)
Na kolacje beda napewno!
Teraz mysle co na obiad:confused:

Jejku niektóre z was juz 30tydz zaczynaja a ja rodzę na samym końcu.
Muszę zacząć kosmetyki zamawiać bo jeszcze nic w tym temacie nie ruszyłam.

reklama
Chyba że na szybkości obgryziesz przed porodem :D
Haha wolę nie [emoji23] nie mam jakiś długich bardzo, ale jednak krótsze się da. Jak mi się ostatnio złamał paznokieć i się krew lala to myślałam że umre. Nie ze wzgledow.estetycznych, bo wiem że sama sobie umiem zrobic, nadbudowac, naprawić, przedłużyć itd. Ból był okropny. A tak mowia, że paznokcie nie bolą [emoji23]

Hej dziewczyny!

Na kolacje beda napewno!

Ja zaczynam 30 tydzień i tez jeszcze nie ruszyłam z tym tematem xd

Hej dziewczyny!

Na kolacje beda napewno!

A na kiedy masz termin?
Ja mam na 20 lipca według pierwszego usg i też wielu rzeczy jeszcze nie mam. Zaopatrzylamsię bardziej w kosmetyki itp dla siebie do szpitala, a dla dzieciaczka jakoś mi się wydaje że mam kupę czasu. Grunt, że większe wydatki już zrealizowane.

A na kiedy masz termin?
Ja mam na 20 lipca według pierwszego usg i też wielu rzeczy jeszcze nie mam. Zaopatrzylamsię bardziej w kosmetyki itp dla siebie do szpitala, a dla dzieciaczka jakoś mi się wydaje że mam kupę czasu. Grunt, że większe wydatki już zrealizowane.
Ja mam na 9 lipca, i też jestem w czarnej d... [emoji23]
Ale dzisiaj uszyję ostatni ręczniczek (tym razem mniejszy, miększy niż frota i dwuwarstwowy), i może skończę matę do przewijania ;)
Potem jeszcze prześcieradło, jak będzie mi się chciało szyć, "ponton", jakiś kocyk, kilka (naście...) formowanek i wkładów pieluszkowych, może organizer na łóżeczko, torbę dla przyszłej chrzestnej Hani, pokrowiec na przewijak, torbę w końcu dla mnie (bo wszystkim uszyłam, a ja chodzę jak........), torbę na porodówkę (bo wymyśliłam sobie, że chcę inną, niż mam... Ale to gdzieś na końcu listy...), sukienkę dla Hani z bloku "córeczka tatusia", i jeszcze kilka rzeczy by się znalazło ;)
Tylko ciekawe, kiedy to mam zrobić? [emoji33][emoji23]

Ja mam takiego swojego świra od lat, że nie wyjdę w sandałach bez pomalowanych paznokci u stóp. Mogę chodzic bez makijażu, ale bez tego nie założę sandałów [emoji23]. Czarno to widzę tego lata, chyba, że zmuszę męża, żeby mi pomalował. Kiedyś już to zrobił, żeby mi udowodnić, że potrafi i nawet mu wyszło [emoji23].
Ja myślę, że w maju/ czerwcu pierwszy raz w życiu pójdę na hybryde na girki... Bo na dłonie chodzę co miesiąc od lat:)

reklama
Do góry