A ja czekam na schodyJa też się o to martwię ... Czuje presję bo tu dZiewczyny już piora a ja czekam na nowe mieszkanie [emoji39][emoji39][emoji39]
A potem jeszcze na wodę, prąd i gaz... [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja czekam na schodyJa też się o to martwię ... Czuje presję bo tu dZiewczyny już piora a ja czekam na nowe mieszkanie [emoji39][emoji39][emoji39]
O matko, Ty to traducyjnie[emoji6]Chyba dziś wyrzuce z siebie wszystko kolokwialnie mówiączaczynam się stresować i akcje "kibel" uważam za rozpoczętą [emoji14]
No chyba nie byłabym sobąO matko, Ty to traducyjnie[emoji6]
Hahahaha przynajmniej pójdziesz lżejsza [emoji16]O matko, Ty to traducyjnie[emoji6]
To u mnie wymioty jak mam taki mega silny stresNo chyba nie byłabym sobąwyobraź sobie co ja musiałam przechodzić jak zdawałam matury albo prawo jazdy
metoda na dietę cud w chwilę hehehe
Uuu to chyba wolę mój "sposób" na stres heheheTo u mnie wymioty jak mam taki mega silny stres
Chyba dziś wyrzuce z siebie wszystko kolokwialnie mówiączaczynam się stresować i akcje "kibel" uważam za rozpoczętą [emoji14]
teraz jasne skad taki niski przyrost wagiHahahaha przynajmniej pójdziesz lżejsza [emoji16]
Przyda się przy porodzie [emoji6]Dziewczynki podobno z reguły mniejsze![]()