Ja pierniczę...takie własnie łóżeczko przyszło
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja pierniczę...takie własnie łóżeczko przyszło
Duża,ale skok jest tylko w gabinecie,czyli raz na miesiacOjej, ale to duza roznica.
mam nadzieje ze sprzedawca nie bedzie robił problemów i odda kase alb chociaż przyśle nowe w takim kolorze jak zamawiałam i bez uszkodzeńJa pierniczę...
Jak można takie rzeczy wysyłać? Mam nadzieje,ze szybko odzyskacie pieniadze.mam nadzieje ze sprzedawca nie bedzie robił problemów i odda kase alb chociaż przyśle nowe w takim kolorze jak zamawiałam i bez uszkodzeń
Ale jestem w sxoku, ze az tak moze sie podniesc w gabinecie.Duża,ale skok jest tylko w gabinecie,czyli raz na miesiacsama lekarka powiedziala,ze gdyby mnie odeslala do szpitala,od razu by mi skoczylo na 200.w takich przypadkach trzeba rozwazyc,co jest lepsze dla mnie I dziecka-spokojne pomiary w domu,czy szpitalne,przy ktorych bedzie mi non stop skalo.ja mierze w domu - jestem zdrowsza I spokojniejsza,a przede wszyskim nie stresuje dziecka
![]()
No u nas tez sie cos nie rozwija[emoji53]My już tez wróciliśmy masakra stopy mam tak spuchnięte ze idę zaraz do wanny i w letniej wodzie będę leżeć a potem spac nie mam siły na nic..
U nas się zachmurzyło i tyle z burzy i deszczu ...
Ja nie dostałam maila, a pieluszki mi sprzedali. Po prostu mam kartę, ciąży nigdzie nie podawałam.A ja nic nie dostalam[emoji20]
mam nadzieje ze sprzedawca nie bedzie robił problemów i odda kase alb chociaż przyśle nowe w takim kolorze jak zamawiałam i bez uszkodzeń