reklama

Lipcowe mamy 2018

@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D
Dawałaś foty łóżeczka? Ciekawa jestem bardzo, jak wygląda.

Cholera, mi się zaczynają skurcze krzyżowe. Chyba długo już nie pociągnę. Może lepiej spakuję torbę.

reklama
Dawałaś foty łóżeczka? Ciekawa jestem bardzo, jak wygląda.

Cholera, mi się zaczynają skurcze krzyżowe. Chyba długo już nie pociągnę. Może lepiej spakuję torbę.
Jutro przy dziennym świetle zrobie foty. Teraz cały czas walczę ze skurczami, już mam dość. Tyle dobrze, że juz nie sa regularne, mam nadzieję że zaraz przejdą

Od rana na nogach i dopiero się polozylan... Padam!!
Pakowanie zakupy itp przy tym upalnym dniu mnie wykonczyl.
Jutro od rana przewozimy wszystkie meble i sprzęty ale najgorsze jest to ze mezus mi się rozchorowal... Pewnie przez klimatyzację w aucie[emoji53][emoji53][emoji53] dostał dużą dawke lekow i mam nadzieje ze rano wstanie w lepszym stanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry