Ja jutro jadę do apteki wykupić receptę swoją. To od razu wejdę do przychodni zapytać się ile będą kosztować te wszystkie badaniaMorfologia jest niestety osobno ale ona jest u mnie chyba po 8, 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jutro jadę do apteki wykupić receptę swoją. To od razu wejdę do przychodni zapytać się ile będą kosztować te wszystkie badaniaMorfologia jest niestety osobno ale ona jest u mnie chyba po 8, 50
Ja coś czuje że też tak zapłacęKurde to u nas bardzo drogie te badania prawie 300 zaplacilam
Trzymaj się kochana :*Na 14 jadę do lekarza znowu mocno plamie
Ale przecież nie masz potwierdzonej ciąży tak? to czemu Ci powiedziała, że nie wystawi bo u niej ciąży nie prowadzisz?Hey dziewczyny mam pytanie czy lekarz rodzinny może wystawić zaświadczenie ze jestem w ciąży bo tak prywatnie nie mam hajsu państwowo poszłam to suka ze u niej nie prowadzę ciąży mi nie wystawiła do wczoraj miałam l4 i kompletnie nie wiem co zrobić a terminy do ginekologów po 2 miechy każą czekac![]()