kaja.m
Fanka BB :)
A ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czestoNa Borowskiejja byłam około 10 rano, teraz też nie wychodzę, rano było jeszcze znośnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czestoNa Borowskiejja byłam około 10 rano, teraz też nie wychodzę, rano było jeszcze znośnie
Magnolia tak daleko ode mnieA ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czesto
Ciocie!!!
Julek ma 3240g 56cm, cesarka
Byłam na ktg dzisiaj i wyszły skurcze coraz silniejsze co 4min. Mój lekarz szybko decyzja o cc. Długo mnie szyli.
Gratulacje jeszcze raz (bo już gratulowalam na otwartym)[emoji16][emoji16][emoji16] czulas w ogóle te skurcze?Ciocie!!!
Byłam na ktg dzisiaj i wyszły skurcze coraz silniejsze co 4min. Mój lekarz szybko decyzja o cc. Długo mnie szyli.
A wezidelko pod jezyczkiem nie jest za krótkie?To nie dziala moja ciagle zle lapie i za malo otwiera buzie ...[emoji12]
Prawdziwy Słodziak [emoji16] i strasznie mądry, odważny i wygadany [emoji16]
Ciocie!!!
A ja jeszcze odkrylam w magnolii sklep francuski kiabi super rzeczy dla maluszkow i doroslych i mega promocje czesto
Ja akurat tam mam najblizej[emoji3]Magnolia tak daleko ode mnie![]()
Ja najbliżej mam wroclavie, arkady, borek no iiii BielanyJa akurat tam mam najblizej[emoji3]
Oj czułam, tak brzuch napinał się najpierw twardniał pirzeszywający ból tak jakby od pępka w dółGratulacje jeszcze raz (bo już gratulowalam na otwartym)[emoji16][emoji16][emoji16] czulas w ogóle te skurcze?