Margana
Fanka BB :)
Jest nas niestety wiele z taka bezsilnoscia. A pogoda nie pomaga[emoji53]A myślałam, że ze mną coś nie tak, tylko leże i jakiekolwiek czynności ruchowe sprawiają mi kłopot... niech to już się skończy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest nas niestety wiele z taka bezsilnoscia. A pogoda nie pomaga[emoji53]A myślałam, że ze mną coś nie tak, tylko leże i jakiekolwiek czynności ruchowe sprawiają mi kłopot... niech to już się skończy![]()
No ja tez z wchodzeniem mam problem, ale siadac nie musze, bo mam 2w1 - wanne z prysznicem[emoji6]umyc jak umyc najgorzej wejsc do wanny a jak siade wstac nie moge
O ja tez wpadlam na ten pomysl zeby sobie usiasc do golenia[emoji6] Nie byl to dobry pomysl[emoji6]hahaha, ja ostatnio goliłam nogi pod prysznicem i usiadłam na tyłku sobie, ile musiałam się nagimnastykować żeby później wstać, z boku musiało to wyglądać komicznie![]()
Mi ostatnio nie udało się nawet obrócić i musiałam męża na pomoc wzywać [emoji23]. Niestety koniec z kąpielami w wannie, został prysznic [emoji14]wlasnie to wczoraj odkrylam ale przewrot ciezki
Mi ostatnio nie udało się nawet obrócić i musiałam męża na pomoc wzywać [emoji23]. Niestety koniec z kąpielami w wannie, został prysznic [emoji14]
mam podobny problem. wedzidelko juz posciete a maly mimo to nie chce chwytac piersi. zdarza mu sie, ze chwyci ale ciumknie kilka razy i na tyle. nie wiem co robie nietak. poki co walcze z laktatorem. wiekszosc posilkow to moje mleko, ale noestety musze uzupelnisc sztucznym.To nie dziala moja ciagle zle lapie i za malo otwiera buzie ...[emoji12]
wiecej bedzie weselej jeszczemoja kolezanka z 4 miesiecznym Stasiem fitness czy salsa w chustach jeszcze super spotkania klubu mamuskiWezcie mnie ze soba[emoji16]
oż a jak zaczniesz rodzic ? jak ja zbyt dlugo relaksacyjne kregoslup mocze w wannue to krzyczy co jakis czas czy żyje wchodzic nie chce chyba przerazaja go moje prawie rubensowskie ciazowe kształtyU mnie gorzej, że ja się kąpię jak mąż już śpi a że jak zaśnie to można go wynieść i się nie obudzi to mogłabym wołać i wołać do rana![]()
No ja to z Wami nie mam szans[emoji6]Wezcie mnie ze soba[emoji16]
oż a jak zaczniesz rodzic ? jak ja zbyt dlugo relaksacyjne kregoslup mocze w wannue to krzyczy co jakis czas czy żyje wchodzic nie chce chyba przerazaja go moje prawie rubensowskie ciazowe kształty