reklama

Lipcowe mamy 2018

No niestety poerwsze doby to masakra. Nigdy nie zrozumiem jak mozna chciec cesarke bez wskazan ;)
Ja też nie. Wprawdzie przy porodzie darłam się z bólu i w myślach żałowałam, że się odwróciła jednak głową w dół, ale na drugi dzień już całkowicie na chodzie. Teraz tylko siedzieć nie umiem, a reszta super. Chce już wyjść, nosi mnie :)

reklama
Willou chyba zostaliśmy we dwie, z tym że ja już melduję się z patologii, jutro cesarka. Myślę że przyjmą cię najwcześniej 7 dni po terminie, wcześniej jak nic się nie będzie działo to raczej nie.
Zazdroszczę, może nie samej cesarki (chociaz mam niesamowitego pietra przed porodem sn :) ) ale że juz jutro poznasz swojego maluszka :) u mnie porodu ani widu ani słuchu póki co, ale mam pietra ze gin bedzie chcial mnie wysłać na patologie

Ja też nie. Wprawdzie przy porodzie darłam się z bólu i w myślach żałowałam, że się odwróciła jednak głową w dół, ale na drugi dzień już całkowicie na chodzie. Teraz tylko siedzieć nie umiem, a reszta super. Chce już wyjść, nosi mnie :)
To ja wam powiem że z jednej strony cieszę sie że zrobili mi cc.. Ze nie musiałam dłużej tego znosić. A i w sumie po dobrze zniosłam. Najgorszy jak dla mnie ból pleców, ramion i barki. Dziś mija tydzień od porodu i boli tylko górna część pleców a w szczególności pod lewą łopatką. Podobno tak niektórzy mają od znieczulenia. No i ja od wysiłku i tego że 1.5 godziny parłam..

To ja wam powiem że z jednej strony cieszę sie że zrobili mi cc.. Ze nie musiałam dłużej tego znosić. A i w sumie po dobrze zniosłam. Najgorszy jak dla mnie ból pleców, ramion i barki. Dziś mija tydzień od porodu i boli tylko górna część pleców a w szczególności pod lewą łopatką. Podobno tak niektórzy mają od znieczulenia. No i ja od wysiłku i tego że 1.5 godziny parłam..
Ty biedna miałaś 2 porody! Masakra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry