• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
reklama
Pewnie tak będzie bo jednak przebywanie ze sobą cały czas robi swoje. Jak tak czyta to co pisałam wcześniej to wychodzę na jakąś rozpuszczoną i samolubną jedynaczkę, która nie potrafi się dzielić facetem z nikim innym [emoji14] [emoji28] Nie odbieraj mnie tak proszę :D Mnie jeszcze jedno zastanawia, czy Wasi faceci też nie starają się o jakiś bliższy kontakt z dzidzią w brzuchu? Czy tylko mój ani nie głaszcze, nie całuje ani nie mówi. Pocałował raz a pogłaskał może 2-3 razy i to tyle.

Właśnie ten żółty na żywo jest bardzo ładny, taki maślany i delikatny. Nie podobają mi się te kolory w S-line bo są już żywsze. Ten turkus mi się podoba średnio bo jest właśnie kontrastowy. Spacerówki w Vulcano i Nico są takie same, różnią się tylko kolorem :) Co mnie bardzo cieszy, bo Nico ma super opinie i każdy jest zadowolony :) Wiadomo, że swoje waży ale mnie to raczej przeszkadzać nie będzie a jak coś to tylko kupimy jakąś lekką parasolkę w razie czego :)
Mój też nie jest z tych co dotykaja itp [emoji16][emoji16] ale to dlatego, że ta sytuacja jest dla niego nowa, nie do końca traktuje dziecko w brzuchu jak prawdziwe [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] jak położyłam ma rękę to był w szoku i śmiał się, że ona nie chce by trzymał rękę bo go skopala [emoji16][emoji16][emoji16] dla niego to niewyobrazalne, że mam zycie w brzuchu [emoji23][emoji16][emoji16] i zawsze jest w szoku jak widzi, że kopie [emoji16][emoji16] ale widzę po nim, że się cieszy [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry