reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Skoro tu lekaze kaza brac to musi byc ok. Niektore dziewczyny przeciez biora regularnie, a Ty chcesz tylko doraznie. O melise tez poprosilas?
Mam tylko ciężko mi wchodzi ta zwykła ale wyśle mojego do polskiego sklepu mają tam spory wybór herbat to może jakaś meliska owocowa się znajdzie [emoji16] bo chyba nie ma większego znaczenia jaka prawda?[emoji1]

Mojego już ostrzegała położna na szkole rodzenia - tłumaczyła facetom, że w tym okresie muszą być dla nas bardziej cierpliwi i wyrozumiali niż przez te 9 miesięcy łącznie [emoji23]
Mam nadzieję , że mój nie będzie musiał brać nadgodzin i zacząć pracować w niedziele[emoji23]

reklama
Pewnie tak będzie bo jednak przebywanie ze sobą cały czas robi swoje. Jak tak czyta to co pisałam wcześniej to wychodzę na jakąś rozpuszczoną i samolubną jedynaczkę, która nie potrafi się dzielić facetem z nikim innym [emoji14] [emoji28] Nie odbieraj mnie tak proszę :D Mnie jeszcze jedno zastanawia, czy Wasi faceci też nie starają się o jakiś bliższy kontakt z dzidzią w brzuchu? Czy tylko mój ani nie głaszcze, nie całuje ani nie mówi. Pocałował raz a pogłaskał może 2-3 razy i to tyle.

Właśnie ten żółty na żywo jest bardzo ładny, taki maślany i delikatny. Nie podobają mi się te kolory w S-line bo są już żywsze. Ten turkus mi się podoba średnio bo jest właśnie kontrastowy. Spacerówki w Vulcano i Nico są takie same, różnią się tylko kolorem :) Co mnie bardzo cieszy, bo Nico ma super opinie i każdy jest zadowolony :) Wiadomo, że swoje waży ale mnie to raczej przeszkadzać nie będzie a jak coś to tylko kupimy jakąś lekką parasolkę w razie czego :)
Mój też nie jest z tych co dotykaja itp [emoji16][emoji16] ale to dlatego, że ta sytuacja jest dla niego nowa, nie do końca traktuje dziecko w brzuchu jak prawdziwe [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] jak położyłam ma rękę to był w szoku i śmiał się, że ona nie chce by trzymał rękę bo go skopala [emoji16][emoji16][emoji16] dla niego to niewyobrazalne, że mam zycie w brzuchu [emoji23][emoji16][emoji16] i zawsze jest w szoku jak widzi, że kopie [emoji16][emoji16] ale widzę po nim, że się cieszy [emoji16]

Do góry