olaaa7
Fanka BB :)
No właśnie ja śpię dobrze i bez melisyZdecydowanie lepiej mi się po niej śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No właśnie ja śpię dobrze i bez melisyZdecydowanie lepiej mi się po niej śpi
Wlasnie już to zrobiłamZaparz sobie meliske weź 10 głębokich oddechow i postaraj się wyciszyć chociaż wiem, że to nie łatwo jak człowiek ma nerwy
Mam tylko ciężko mi wchodzi ta zwykła ale wyśle mojego do polskiego sklepu mają tam spory wybór herbat to może jakaś meliska owocowa się znajdzie [emoji16] bo chyba nie ma większego znaczenia jaka prawda?[emoji1]Skoro tu lekaze kaza brac to musi byc ok. Niektore dziewczyny przeciez biora regularnie, a Ty chcesz tylko doraznie. O melise tez poprosilas?
Prawda, prawda. Dlatego te majty siatkowe[emoji3]No [emoji23] a jest to prawda że trzeba "wietrzyc " krocze?
Niewiem czy działa bo nieumie jej nigdy dopic do konca bo ten smak przyprawia mnie o mdłości [emoji23]Działa na Ciebie melisa? Bo na mnie nic nie działa, chociaż może przy następnym ataku smutków i żali zrobię sobie podwójną porcję![]()
W pl jest dostępna melisa z pomarańczą - smakowo bardzo przyjemnaMam tylko ciężko mi wchodzi ta zwykła ale wyśle mojego do polskiego sklepu mają tam spory wybór herbat to może jakaś meliska owocowa się znajdzie [emoji16] bo chyba nie ma większego znaczenia jaka prawda?[emoji1]
Musza wiedziec jak wygladaja odchody i ile ich jest zeby wychwycic jakies nieprawidlowosci.koleżanka mi opowiadała, że u niej w szpitalu lekarz na obchodzie sprawdzał podkłady jak i czym krwawią. Żenujące i upokarzające to jest jak dla mnie
Mam nadzieję , że mój nie będzie musiał brać nadgodzin i zacząć pracować w niedziele[emoji23]Mojego już ostrzegała położna na szkole rodzenia - tłumaczyła facetom, że w tym okresie muszą być dla nas bardziej cierpliwi i wyrozumiali niż przez te 9 miesięcy łącznie [emoji23]
To tylko facet Kiniu oni tak mają pamiętaj niewolno Ci się stresowacWlasnie już to zrobiłam
Mój też nie jest z tych co dotykaja itp [emoji16][emoji16] ale to dlatego, że ta sytuacja jest dla niego nowa, nie do końca traktuje dziecko w brzuchu jak prawdziwe [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16] jak położyłam ma rękę to był w szoku i śmiał się, że ona nie chce by trzymał rękę bo go skopala [emoji16][emoji16][emoji16] dla niego to niewyobrazalne, że mam zycie w brzuchu [emoji23][emoji16][emoji16] i zawsze jest w szoku jak widzi, że kopie [emoji16][emoji16] ale widzę po nim, że się cieszy [emoji16]Pewnie tak będzie bo jednak przebywanie ze sobą cały czas robi swoje. Jak tak czyta to co pisałam wcześniej to wychodzę na jakąś rozpuszczoną i samolubną jedynaczkę, która nie potrafi się dzielić facetem z nikim innym [emoji14] [emoji28] Nie odbieraj mnie tak proszęMnie jeszcze jedno zastanawia, czy Wasi faceci też nie starają się o jakiś bliższy kontakt z dzidzią w brzuchu? Czy tylko mój ani nie głaszcze, nie całuje ani nie mówi. Pocałował raz a pogłaskał może 2-3 razy i to tyle.
Właśnie ten żółty na żywo jest bardzo ładny, taki maślany i delikatny. Nie podobają mi się te kolory w S-line bo są już żywsze. Ten turkus mi się podoba średnio bo jest właśnie kontrastowy. Spacerówki w Vulcano i Nico są takie same, różnią się tylko koloremCo mnie bardzo cieszy, bo Nico ma super opinie i każdy jest zadowolony
Wiadomo, że swoje waży ale mnie to raczej przeszkadzać nie będzie a jak coś to tylko kupimy jakąś lekką parasolkę w razie czego
![]()