• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana moze nie dobrze tak straszyc, ale chyba lepiej nie byc potem zdziwionym. Moze byc gorzej[emoji53] Choc nie musi. Moze u Ciebie uaktywni sie radosny nastroj. Ja akurat jestem bardzo podatna na rozne humorki, hormony, pogode itp. I w ogole mam sklonnosci do obnizonego nastroju. U mbie bylo fatalnie. Ale mysle, ze brak prywatnosci tez mial duzy wplyw na to.
No teraz to też jestem podatna i to w sumie chyba na wszystko co się da :/ zobaczymy jak będzie no cóż... jak będzie tak będzie najwyżej zrobimy grupę wsparcia dla zmierzluszkow [emoji16]

reklama
Powodzenia na wizytach :)

Ja jeszcze się nie zebrałam z łóżka, ale do 14 powinnam. :(
Jedziemy dzisiaj z teściem, starszym bratem i mama ogarnąć w końcu ten syf w mieszkaniu. Żeby znowu wyglądało jak mały przytulny domek. Więc trochę roboty będzie .. a jutro te przyjemniejsze rzeczy. Odbieramy komodę :D i mogę w końcu zacząć prac i prasować [emoji173]️

* A co do lewatywy. To sama ja sobie robię robię ? Czy w szpitalu mi zrobią jak pojadę z bólami już ? I muszę mieć swoją tak ?
Sama sobie nie rób. Bez sensu. Zrobią Ci w szpitalu jak przyjedziesz. I nie musisz mieć żadnej swojej.

reklama
A mi sie udalo zapisac na wizyte jutro do ginekologa, wiec dowiem sie co on uwaza o moim powrocie do pracy I jak wyglada moja szyjka + podpatrze mojego Malego Robaczka.
Dzisiaj strasznie ciagnie mnie pochwa, nie moge stac taki dyskomfort... :unsure:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry