Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale to taka przyjemna cisza, bo po dwóch godzinach nie ma się do nadrabiania 20 stronNo tez jestem zdziwiona, ze taka cisza[emoji5]
Haha, no tylko zawsze jest taka cisza jak ja jestem[emoji6]Ale to taka przyjemna cisza, bo po dwóch godzinach nie ma się do nadrabiania 20 stron
Gosiu gratuluję i szczęścia Wam życzę! :-)
Ja to jak dzisiaj wieczorem padne to chyba od razu zasnęHaha, no tylko zawsze jest taka cisza jak ja jestem[emoji6]
Ja pospałam godzinkę po 17 chyba z emocji i teraz myślę co robić bo chyba tak szybko niezasne po tej drzemce [emoji4]Ja to jak dzisiaj wieczorem padne to chyba od razu zasnę [emoji5] od 5.30 na nogach i już nie mam sił dzisiaj
Mi już też się oczy wcześniej zamykały i chętnie bym drzemke zrobiłaJa pospałam godzinkę po 17 chyba z emocji i teraz myślę co robić bo chyba tak szybko niezasne po tej drzemce [emoji4]
A jak Marysia i Kacperek?Mi już też się oczy wcześniej zamykały i chętnie bym drzemke zrobiła [emoji5]
Ale ja w końcu jestem na bieżąco!Haha, no tylko zawsze jest taka cisza jak ja jestem[emoji6]
Kacper dobrze, jeszcze trochę mu z nosa leci ale już w miarę dobrze. Marysia kiepsko goraczka rośnie co 4 godziny i to gardło ja bardzo mocno boli cały dzień sie prawie nie odzywaA jak Marysia i Kacperek?