Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oj biedactwoKacper dobrze, jeszcze trochę mu z nosa leci ale już w miarę dobrze. Marysia kiepsko goraczka rośnie co 4 godziny i to gardło ja bardzo mocno boli cały dzień sie prawie nie odzywa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj biedactwoKacper dobrze, jeszcze trochę mu z nosa leci ale już w miarę dobrze. Marysia kiepsko goraczka rośnie co 4 godziny i to gardło ja bardzo mocno boli cały dzień sie prawie nie odzywa![]()
W tym roku to pewnie mało prawdopodobne biorąc pod uwagę, że mamy dopiero kwiecieńOj biedactwomiejmy nadzieję że to już ostatnia choroba w tym roku [emoji110] i super że z Kacperkiem lepiej
Tak strasznie ciężko się czuję, nogi jak z ołowiu bolą, dycham jak lokomotywaMamusie czy Wy także czujecie się już ciężko? Mi od kilku dni ciężej się oddycha... Czuje ucisk żeber... Boli mnie kręgosłup na dole... Łydki też są cięższe i jestem senna... Chyba trzeci trymestr będzie faktycznie najgorszy bo drugi bajka
To kladz sie niedlugo. Nie dziwie sie, ze padasz.Ja to jak dzisiaj wieczorem padne to chyba od razu zasnę [emoji5] od 5.30 na nogach i już nie mam sił dzisiaj
Dobrze, ze sie zdrzenbelas. Lepiej troche?Ja pospałam godzinkę po 17 chyba z emocji i teraz myślę co robić bo chyba tak szybko niezasne po tej drzemce [emoji4]
Mlody wlasnie idzie spac, jeszcze Marysia do łóżka bo leży pod kocem i potem jaTo kladz sie niedlugo. Nie dziwie sie, ze padasz.
No[emoji3]Ale ja w końcu jestem na bieżąco!![]()
Psikasz jej Tantum Verde? Na prawde swietnie dziala przeciwbolowo.Kacper dobrze, jeszcze trochę mu z nosa leci ale już w miarę dobrze. Marysia kiepsko goraczka rośnie co 4 godziny i to gardło ja bardzo mocno boli cały dzień sie prawie nie odzywa![]()