Margana
Fanka BB :)
Pewnie tak[emoji53] Oby szybko przeszlo!Właśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pewnie tak[emoji53] Oby szybko przeszlo!Właśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/
To tak jak ja[emoji20]A ja mam duży brzuch, a ludzie udaja, że mnie nie widzą... Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby ktoś mnie gdzieś przepuścił![]()
Kurcze, ja ostatnio mam tak ciagle. Tyle w domu do zrobienia, a ja bym najchetniej lezala i wypoczywala[emoji6] Ni bic mi sie nie chce i w ogole jakas taka jestem ciagle zmeczona i spiaca[emoji53]A ja dzisiaj potrzebuję chyba kopa w d...
Mam takiego mega lenia
Ostatnie dni były dość aktywne, a dzisiaj od powrotu do domu leżę, śpię albo forumuję....
I poza spaniem kompletnie nic mi się nie chce... [emoji15]
Ja też to mam. Jeszcze dzisiaj tak mnie biodro boli, że kulawa chodzęKurcze, ja ostatnio mam tak ciagle. Tyle w domu do zrobienia, a ja bym najchetniej lezala i wypoczywala[emoji6] Ni bic mi sie nie chce i w ogole jakas taka jestem ciagle zmeczona i spiaca[emoji53]
Noo, ale jeszcze sporo kwietniowek nie urodziło [emoji16][emoji16]No już teraz jak majówki zaczęły to już sobie pomyślałam ale blisko do nas[emoji5]️
A ja od grudnia nie miałam dnia ,który by mi się tak dłużył ... Ciągnie się i chce by się skończył bo siedzę sama w domu... Mój jest w pracy ... Jutro będzie lepiej bo idę na pazurki i mama wpada koło 19bwiec będę miała do kogo buzie otworzyćA ja dzisiaj potrzebuję chyba kopa w d...
Mam takiego mega lenia
Ostatnie dni były dość aktywne, a dzisiaj od powrotu do domu leżę, śpię albo forumuję....
I poza spaniem kompletnie nic mi się nie chce... [emoji15]
Niestrasz [emoji1]Ale majówki już się rozpakowuja
To na pewno hormony[emoji8] główka do góry już niedużo nam zostało i nasze skarby beda z nami[emoji110] [emoji123]Właśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/
Jakbyś wiedziała z jakich powodow zdarza mi się płakać to byś padla że śmiechuWłaśnie nawet jeszcze nie sciagnelam ciuszków ze strychu cc na początek czerwca a mnie ciągle coś blokuje :/ jak tak będzie to w końcu ze wszystkim męża zostawię i się biedny zameczy.. właśnie juz dziś płakałam bo nie wiedziałam co zjeść![]()