Margana
Fanka BB :)
Moje od poczatku 2 trym wyjatkowo wysokie calyczas. A tu jakos trzeba wytrzymac[emoji53]Czy wasze libido oslablo?? Moj od 2 tyg czuje ze chce a ja nic ani calusow ani tulen
Najlepi bym sama spala
Moxe ze poprostu padam ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje od poczatku 2 trym wyjatkowo wysokie calyczas. A tu jakos trzeba wytrzymac[emoji53]Czy wasze libido oslablo?? Moj od 2 tyg czuje ze chce a ja nic ani calusow ani tulen
Najlepi bym sama spala
Moxe ze poprostu padam ..
Bo to ten etap teraz ze sie pojawiaja. Ja je mialam przed ciaza i wtedy wlasnie magneB6 mi pomoglo. Teraz juz tez powoli zaczynaja mi nogi dretwiec.
Moje od poczatku 2 trym wyjatkowo wysokie calyczas. A tu jakos trzeba wytrzymac[emoji53]
Zalezy jakie witaminy biezesz, moga zawierac magnez.A to kwas nie ma wszystkich witamin i magnezu? Tez cxasem mam skurcz ale nie czesto
Myslalam ze od chodzenia i dzwigania calych 18 kg
To u mnie i w jednej i w drugiej ciazy zakaz[emoji53]Juz malo zostalo potem sie rzucisz na meza[emoji13]
Drugi trymestr byl ok odkad trzeci to stop u mnie jest
Z Nicole cale 9 mscy stop musial byc[emoji85]
Moje libido wysoko, ale zakaz od listopada do porodu, potem połóg, więc... Biedny OJuz malo zostalo potem sie rzucisz na meza[emoji13]
Drugi trymestr byl ok odkad trzeci to stop u mnie jest
Z Nicole cale 9 mscy stop musial byc[emoji85]
CześćHej ,dziewuszkija już nie śpię no bo po co weekend to trzeba wstać przed 5 ;D