Margana
Fanka BB :)
Moje od poczatku 2 trym wyjatkowo wysokie calyczas. A tu jakos trzeba wytrzymac[emoji53]Czy wasze libido oslablo?? Moj od 2 tyg czuje ze chce a ja nic ani calusow ani tulen
Najlepi bym sama spala
Moxe ze poprostu padam ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje od poczatku 2 trym wyjatkowo wysokie calyczas. A tu jakos trzeba wytrzymac[emoji53]Czy wasze libido oslablo?? Moj od 2 tyg czuje ze chce a ja nic ani calusow ani tulen
Najlepi bym sama spala
Moxe ze poprostu padam ..
Bo to ten etap teraz ze sie pojawiaja. Ja je mialam przed ciaza i wtedy wlasnie magneB6 mi pomoglo. Teraz juz tez powoli zaczynaja mi nogi dretwiec.
Moje od poczatku 2 trym wyjatkowo wysokie calyczas. A tu jakos trzeba wytrzymac[emoji53]
Zalezy jakie witaminy biezesz, moga zawierac magnez.A to kwas nie ma wszystkich witamin i magnezu? Tez cxasem mam skurcz ale nie czesto
Myslalam ze od chodzenia i dzwigania calych 18 kg
To u mnie i w jednej i w drugiej ciazy zakaz[emoji53]Juz malo zostalo potem sie rzucisz na meza[emoji13]
Drugi trymestr byl ok odkad trzeci to stop u mnie jest
Z Nicole cale 9 mscy stop musial byc[emoji85]
Moje libido wysoko, ale zakaz od listopada do porodu, potem połóg, więc... Biedny OJuz malo zostalo potem sie rzucisz na meza[emoji13]
Drugi trymestr byl ok odkad trzeci to stop u mnie jest
Z Nicole cale 9 mscy stop musial byc[emoji85]
CześćHej ,dziewuszkija już nie śpię no bo po co weekend to trzeba wstać przed 5 ;D