Margana
Fanka BB :)
Ej no, ja po 7 latach to mialam prawo[emoji23]No to super [emoji5] też o wielu rzeczach zapominam że już mam [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ej no, ja po 7 latach to mialam prawo[emoji23]No to super [emoji5] też o wielu rzeczach zapominam że już mam [emoji16]
Mi na razie nie. Ale na tym etapie chyba dzieciaczki duzo spia.Ja natomiast musiałam zjeść mega paczkę ciastek bo po śniadaniu żadnych ruchów. Stukałam, pukałam, kołysała brzuchem, litr wody, nic. Cisza. Zjadłam paczkę ciastek i dopiero po godzinie się zaczął ruszać... martwi mnie to trochę. Zdarza się tak u Was?
Ja to zawsze wole zostawic na wszelki wypadek[emoji6]Ja jestem zła bo absolutnie wszystko porozdawalam albo powyrzucalam bo byłam taka pewna, że już 2 dziecka nie będę mieć [emoji35]
Też mam ochotę na słodkie... [emoji15]
Wczoraj zrobiłam lody orzechowe, a za chwilę pójdę chyba robić pralinki czekoladowe... [emoji15]
Dlatego uważam, że cacao w domu zawsze musi być
Wtedy z podstawowych produktów coś się da zrobić czekoladowego [emoji6]
Dokładnie maluchom najbardziej na świecie będą podobać się cyceE tam zobaczy cyc i bedzue happy s nie dlugue rzesy[emoji23][emoji23]
Arona tak w ogole co się tak mało ostatnio udzielasz?
Oczywiście , że miałaś ja o bieżących niepamietam [emoji23]Ej no, ja po 7 latach to mialam prawo[emoji23]
Hehe to może piersi też muszą iść na jakiś zabieg [emoji16][emoji16][emoji16]
Haha dobrze że u mnie pustki z każdej strony bo moje biedaczysko pracuje od 6 do wieczora dziś nawet do 21 [emoji33]tak mi go żal, ale jutro tutaj wolne więc pewnie będzie chcial nadrobić wszystko tylko , że sklepy pozamykane ale to dobrze bo jak On zrobi zapasy to ja odrazu odczuwam na wadze i z nudów leżę i ciągle bym coś zjadła [emoji16]
Jako ciekawostka:
Przygotowanie proszku do prania w 3 rodzajach (do białego, kolorów i dla Hani) oraz odplamiacza, razem z przynoszeniem potrzebnych składników itd. zajęło 16-17 minut
(nie spieszyłam się jakoś, i w między czasie odebrałam 3 telefony), potem parę minut na przetarcie blatu i wyniesienie - czyli w ok 20 minut był komplet ze sprzątaniem po
Zrobiłam porcję dla Hani na ok 16-18 prań, po przeprowadzce zrobię jeszcze jedną porcję na powiedzmy 30 prań, żeby nie musieć zaraz po porodzie się bawić![]()